2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A DK-s polgármestert meglincselik a Facebookján: azt hazudta, hogy nem kellett senkinek az oltás

Áll a botrány a gyurcsányista Szaniszló Sándor vezette XVIII. kerületben

Tömegfelháborodás alakult ki Pestszentlőrincen, mert a DK-s polgármester elszállíttatja a kínai vakcinákat - írja az Origo.

Csütörtökön Szaniszló Sándor, Pestszentlőrinc DK-s polgármestere közösségi oldalán közölte, hogy mivel több száz adag kínai vakcinára nem volt jelentkező a kerületben, így a kormány a felhasználatlan adagokat elszállítja. A bejelentés hírére valóságos tömegfelháborodás alakult ki a poszt alatt, több száz kommentelő azt kifogásolta, hogy a baloldali városvezetés nem is ajánlotta fel nekik a kínai oltást, amit egyébként minden probléma nélkül elfogadtak volna. Gyurcsány Ferenc pártja a kezdetek óta bizonytalanságot próbál kelteni a Sinopharmmal körül, Szaniszló Sándor mai akciója is ebbe a körbe illeszthető - írja az Origo.

Szaniszló Sándor baloldali politikus arról írt, hogy a kerületiek nagyszámban nem tartanak igényt a kínai vakcinára. "Több száz adag kínai koronavírus-vakcinára nem volt jelentkező a 18. kerületben, a megmaradt készletet a kormány még ma elszállítja" - fogalmazott a polgármester. 

Csakhogy a felháborodott kommentelők ellepték a bejegyzése alatti kommentszekciót, mutatjuk:

 

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató