2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Bombariadó a TV2-nél, kiürítették az épületet

Bombariadó zavarta meg a TV2 munkatársainak munkáját ma délután. A csatorna Róna utcai épületét természetesen azonnal kiürítették, és a csatorna vezetősége és a biztonsági személyzete kihívta a rendőröket, míg a kollégák az utcán várakoztak, hogy átvizsgálják az irodákat és az egyéb helyiségeket.

A TV2-t robbantással fenyegették, a szükséges intézkedéseket természetesen megtettük. Az ügyről további részleteket a ma esti Tényekből tudhatnak meg

– tudta meg a Blikk a TV2-től. A csatorna hírműsorának internetes oldalán azonban leírták: a fenyegetés e-mailen érkezett és feltehetően vírustagadók írták.

Ha a riportokban a cég nem hagyja abba a hazudozást és a pánikkeltést a kamuvírussal kapcsolatban, akkor fel fogják robbantani a cég Róna utcai központját

– állt a levélben. A Blikk információi szerint egyébként az épületben, amelyet bombakereső kutyákkal is átvizsgáltak, jóval kevesebb kolléga tartózkodott, mint a normális ügymenet során szokott; a csatorna munkatársainak nagy része, aki csak teheti, otthonról végzi munkáját.

 

(Blikk)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató