2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

FeGyőr rátett egy lapáttal: Bejelentette, hogy jövőre ő lesz a miniszterelnök, így fog kormányozni

Kedves Olvasóink, tényleg nem mi találjuk ki ezeket, nem hazudunk, nem trollkodunk. Ez van ma a politikai palettán.

FeGyőr tovább görgeti a hülyeséget, nem zavarja őt, hogy tegnap úgy megalázták őt a Hír TV-ben, hogy cikkünk ledarálta a teljes internetet, és nagyjából a fél ország nevet már rajta. Innen üzenjük Földi-Kovács Andreának, hogy virágküldő szolgálattal küldünk neki egy csokrot majd a Hír TV-be, fogadja sok szeretettel portálunk szerkesztőségétől. 

FeGyőr ma erre tett rá egy lapáttal, megébredt, kinyitotta az internetet, és felírta, hogy ő lesz a Miniszterelnök, illetve leírta kormányzásának főbb pontjait. 

 

Íme: 

"Miniszterelnökként azért fogok dolgozni, hogy a magyarok itt, Magyarországon élhessenek nyugati színvonalon – és ne kelljen ehhez Londonba, Berlinbe, Párizsba menniük.

Ehhez viszont először fel kell építenünk ezt az európai demokráciát, és biztosítanunk kell, hogy Magyarország soha többé ne legyen következmények nélküli ország. Részletes programmal készülünk a kormányváltás utáni 3, 30 és 300 napra, a következő időszakban pedig az Új Rendszerváltás tervének legfontosabb öt pontját mutatjuk be:
1️⃣ Visszaállítjuk a demokráciát és törvénnyel biztosítjuk, hogy egy miniszterelnök maximum 8 évet lehessen hatalomban.
2️⃣ Felszámoljuk a rendszerszintű korrupciót! Létrehozunk egy önálló és független Korrupcióellenes Ügyészséget, és csatlakozunk az Európai Ügyészséghez!
3️⃣ Visszaállítjuk a törvényességet. A fideszes elit bűneit a magyar demokrácia legfontosabb perében, a Felcsúti Perben fogjuk kivizsgálni.
4️⃣ Visszaszerezzük a magyaroktól ellopott vagyont! Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményezünk és megadóztatjuk az oligarchákat.

5️⃣ Újra szabaddá tesszük a médiát! Visszaállítjuk a közmédia becsületét, és elzárjuk a propagandamédiát fenntartó állami pénzcsapot!"

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató