2021. június 13. - Anett, Antal
EUR : 346.08
USD : 284.44
Időjárás ikon27°17°

Megint Varga Juditnak kellett eligazítania Vera Jourova arcát

Sosem gondoltam volna, hogy Vera Jourová gyűlölete Magyarországgal és Lengyelországgal szemben odáig fajul, hogy politikai nyomást helyezzen az EU Bíróságára, kvázi utasítva a luxembourgi testületet a döntés meghozatalára – írta Facebook-oldalán Varga Judit igazságügyi miniszter.

Az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová a Bloombergnek nyilatkozva kifejezte konkrét elvárásait az Európai Unó Bíróságával szemben, és nyáron már döntést vár a testülettől a kondicionalitás-kereset kapcsán – írja az igazságügyi miniszter.

Sosem gondoltam volna, hogy Jourová gyűlölete Magyarországgal és Lengyelországgal szemben odáig fajul, hogy politikai nyomást helyezzen az EU Bíróságára, kvázi utasítva a luxembourgi testületet a döntés meghozatalára – fogalmaz Varga Judit.

Arra kérjük a balliberális politikusokat, hogy fejezzék be azon országok zsarolását, akik a baloldali fősodorral szemben ma is a hagyományos értékek mellett állnak ki – jelentette ki a miniszter.

Individuum helyett közösség, multikulturalizmus helyett önálló nemzetállamok, többszázféle gender helyett hagyományos férfi-női szerepek. Ezek olyan értékek, amelyeket Brüsszelben jogállamisági zsarolással és szankciókkal akarnak elpusztítani

– zárta sorait Varga Judit.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató