2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Nekünk van a világ legócskább ellenzéke: 20 pont, amit ha betartasz "jó" liberális lehetsz

Így legyél "jó" liberális: 20+1

 

1. Panaszkodj folyamatosan arról, hogy milyen szar az ország és beszélj arról, hogy nyugaton milyen tejben-vajban folyó Kánaán van! De nehogy elhagyd az országot, hiszen neked tök jó kecód van a belvárosban.

2. Beszélj arról minden fórumon, hogy mennyire sérül itthon a demokrácia, de ne tűnjön fel, hogy szabadon beszélhetsz erről.

3. Mondd meg mindenkinek, hogyan kellene élnie, és közben tegyél úgy mintha elfogadnád a másik véleményét. Valójában ostobának tartod és lenézed, vagy úgy érzed, hogy nincs azon a szellemi színvonalon amelyen te.

4. Minden új emberben, akiről ír a 444, vagy a 168 óra és politikai pályára készül, egyből messiást láss, aki (annak ellenére hogy soha nem volt köze a politikához) sokkal jobb lenne az ország vezetőjeként.

5. Ha nem tetszik, amit a másik ember mond, akkor szimplán mondd neki: homofób vagy, rasszista vagy, náci vagy, zsidógyűlölő vagy, nőgyűlölő vagy.

6. Nézz le minden embert, aki nem a 444-ről tájékozódik, és hidd azt, hogy másokhoz nem jut el semmilyen hiteles információ.

7. Papolj arról, hogy a szegények egy zsák krumpliért eladják a szavazatukat, de az ne érdekeljen hogy a te habos bio-lattéd többe kerül, mint az ő napi bevételük.

8. Oszd ezerrel azokat a videókat, ahol a libsi újságírók életükben először elhagyják Budapestet, de csak azért, hogy megalázzanak embereket, akik a kormányra szavaztak.

9. Legyél különc, például vegán, és mindenkivel veszekedj aki húst eszik.

10. Ha Trianonról van szó, akkor lehetőleg kisebbítsd a jelentőségét, és egyáltalán ne fájjon neked, de az afrikai szegény migránsokért folyton remegj.

11. Találj ki új szavakat, amitől menőnek és tájékozottnak tűnsz (pl. mutálódó fasizmus, hibrid ellenforradalom, autoriter kleptokrácia stb...)

12. Ha szóba kerül az abortusz, vagy bármi megosztó kérdés, akkor te mindig valami szélsőséggel érvelj, hogy miért nem szabad szigorítani (pl. Mi van ha valakit megerőszakoltak. )

13. Panaszkodj, árulkodj a hazádra nyugaton, aztán tegyél úgy, mintha mindenki így gondolná itthon.

14. Ne örülj semmilyen magyar sikernek.

15. Küzdj olyan dolgokért, ami a társadalom 0,0001 százalékát érinti.

16. Legyen külön számtanod, azaz add össze a vesztesek szavazatai, és mondd azt, hogy a legtöbb ember nem a győztest támogatta.

17. Sivalkodj, ha hazaszerető, vagy jobboldali posztokat látsz, de azt ne vedd észre, hogy te magad milyen libsi propagandát tolsz, mert azt hiszed, csak az lehet helyes és csak az lehet igaz.

18. Gondold azt, hogy automatikusan rossz az, ami magyar.

19. Hibáztasd mindenért a kormányt, akár akkor is, ha a buszvezető bunkó veled, és persze a saját sikertelenséged miatt is.

20. Hazudd magad függetlennek, aki az ország miatt aggódik és nem Gyurcsány és az ellenzék szekerét tolja. 

+1 Legyél mindennel kapcsolatban megértő! Ha a hajléktalan oda*zarik akkor beszélj arról, hogy bárki kerülhet ilyen élethelyzetbe. Ha a részeg nem tud magáról a buszon, akkor akadj ki, hogy cukorbeteg is lehetne, és milyen szörnyű a világ.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató