2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Márki-Zay: a vidéki fideszesek egy keresztrejtvényt sem tudnának megfejteni

Pofátlanul és mocskos módon leszólta, lehülyézte a kormánypárti Békemenet résztvevőit és a vidéki fideszeseket Márki-Zay Péter. A balliberálisok önjelölt miniszterelnök-jelöltje csúcsra járatja a legalja gyűlöletkampányt!

„Az egyébként a Fidesz mélyrepülésének egy nagyon komoly szindrómája, hogy milyen szellemi és erkölcsi színvonalú embereket tudott az elmúlt években bevonzani. […] Nyilván a Békemenet sem igazán a professzorok felvonulása volt, de hogyha most megnézzük, akkor már Békemenet sincsen, már a Professzorok Batthyány Köre sem áll oda. Hogyha egy vidéki városban a Fidesz összegyűjti a legjobb embereit, akkor valószínűleg egy keresztrejtvényt nem tudnának megfejteni.”

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely balliberális polgármestere, a Mindenki Magyarországa Mozgalom elnöke március 21-i Facebook-prédikációjában ismét több millió kormánypárti szimpatizánst alázott és sértett meg. Nyilván a „szeretet hatalma” nevében. Meg azért, mert ugye ő soha, semmilyen körülmények között nem minősítgeti a fideszes szavazókat. Képzeljék, mi lenne, ha minősítgetné?

Forrás: Csakegymondat.blogstar.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató