2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Szabó Tímea: Embertelenség van és káosz

A Facebookon tombol a depressziótól megvénül poliitkus

Ezt sikerült felhánynia a közösségi oldalra:

„Az egészségügyet térdre kényszerítő orbáni embertelenségnek köszönhetően eddig is borzalmas orvos- és ápolóhiány volt, az új kényszerszerződések miatt pedig csak romlott a helyzet, ami emberéletek százaiba kerül minden egyes nap. Vannak kórházak, ahol egy ápolóra 12 intenzíves beteg jut, ami ilyen járványban végzetes. Nincs elég orvos, nincs elég szakápoló. Csak betegből van egyre több.

Ezeknek a betegeknek és hozzátartozóiknak joguk van tudniuk, hogy az egyes kórházakban mennyivel kevesebb orvosnak és ápolónak kell teljesíteni a lehetetlent a kormány hibája miatt akkor, amikor a járvány 3. hullámának csúcsán minden segítő kézre szükség lenne. Közérdekű adatigénylést nyújtottam be, hogy választ kapjunk erre a kérdésre, de most kaptam az értesítést, hogy a válaszadást 45 nappal meghosszabbítják, mert szerintük ez akadályozza a járvány elleni védekezést.

Üzenem a kormánynak, hogy a járvány elleni védekezést nem az én kérdésem akadályozza, hanem az az alkalmatlanság, amit Orbán és társai művelnek. Az az embertelenség és káosz, amit okoztak a megkésett intézkedésekkel és az orvosok és ápolók elüldözésével, emberéletekbe kerül. Várok, és nem hagyom, hogy elsunnyogják a választ, mert az embereknek joguk van tudni az igazságot.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató