2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Hadházy az ATV-ben kijelentette: Nem hajlandó bocsánatot kérni a mentősöktől sem

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni.

Az OMSZ a Facebookon tette közzé március 17-én, hogy a mentősök derekasan helytálltak, és a kiemelt esetszám ellenére is végre tudták hajtani feladataikat.Dicséret és tiszteletadás helyett Hadházy Ákos inkább megtámadta őket. 

Állítása szerint az OMSZ és a kormány is hazudik, és ezt minél előbb abba kellene hagyni, mivel a számok, amelyeket ő kapott meg, mást mondanak, mint amelyeket a hivatalos szervek közétettek, mert nem négyezer hívást kaptak, hanem hatezret. A hívások egy részéhez a mentősöknek nem kell kimenniük, mivel az emberek csak tanácsot kérnek, így a OMSZ nem hazudott.

Majd amikor Hadházy látta, hogy nem tartható az állítása, orbánozott egyet, és számonkérte a miniszterelnökön, hogy már nem jár Covid-kórházakba. Igaz, azt elfelejtette megjegyezni, hogy ennek a mostani helyzetben semmi értelme nem lenne, és csak hiábavaló kockázatvállalás volna.

De abban igaza van Hadházynak, hogy tényleg háborúban állunk, csak mások a csatasorok.
Most a katonák az orvosaink, az ápolóink, a mentőseink, akik minden tiszteletet megérdemelnek.

Az OMSZ pedig ezeknek a hősöknek az egyik hivatalos képviselője, így megsértésével a mentősöket is megsértik. Mégis, Hadházy Ákos ma reggel az ATV-ben kijelentette, hogy

nem fog bocsánatot kérni sem a mentősöktől, sem az OMSZ-től.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató