2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Úgy tűnik, Hadházy megállíthatatlan: most a rendőrségről terjeszt álhírt, amivel már le is bukott

Elképesztő ámokfutást rendez a lódoktor...

Ismét beszaladt abba a bizonyos erdőbe, de tátott szájjal.

Úgy kellett Hadházy Ákosnak egy újabb ludasi baki, mint egy dühödt Sallai Róbert Benedek az LMP-értekezleten: a kekecember ismét bedőlt ludasi informátorának, aki megint csak jégre vitte. Hadházy fenékre is ejtette magát, hiszen megint nem ellenőrizte le hazugságait.

„Helyi források is megerősítették a hírt, hogy ma 7.40-kor kék villogóval érkező rendőrök érkeztek a ludasi polgármesterhez és órákon keresztül ott is maradtak. Ha így volt, helyesen tették. (…) A hír megerősítése miatt Polthoz fogok kérdéssel fordulni, de az előzmények ismeretében és a helyi forrásaim megbízhatóságát ismerve nagyon csodálkoznék egy tagadó válaszon” - dörzsölte a tenyerét Hadházy Ákos ellenzéki képviselő, a zuglói szocialisták örök barátja közösségi oldalán hétfőn délután.

A ludasi fejlesztéseket szakmányban támadó Hadházy szokása szerint ismét előre ivott a medve bőrére, a fránya tények azonban már megint ellentmondanak a felkészületlen kekecnek. Vargáné Csengeri Mónika ludasi polgármester asszony pedig újra elegánsan, röviden tette helyre Hadházyt, és a kamuhírét osztó botrányportált.

Mert mi is történt valójában?

„Ludason a rendőrség az önkormányzati működéssel összefüggő történéssel nem foglalkozott hétfőn a településen. A kacsahírnek annyi a valóságtartalma, hogy egy, az önkormányzattal szomszédos portára látogatott el az adóhivatal csapata, s az önkormányzat mellé parkoltak le. A rendőrség – saját körzeti megbízottunk – ugyan az önkormányzatnál járt, ám kizárólag egy közfoglalkoztatott az önkormányzatot nem érintő privát ügyében. Az sem csoda, hogy a rendőrség és a NAV közösen figyel a közbiztonságra egy központi utasítást követnek.

Persze mindannyian emlékszünk arra, amikor tavaly ősszel valóban voltak olyan forró pillanatok, amikor azonnal kellett intézkednie a szirénázva robogó rendőrségnek: életeket mentettek, egy másokat Ludas utcáin autóval üldöző önkormányzati képviselő megfékezésével, s erről ma is van videó az interneten.

Máskor pedig a fejlesztéseket megakadályozni kívánó maroknyiak hívtak rendőrt az építkezéseinkre, de most teljes a nyugalom.

Tehát senki nem szállt meg Ludason semmit. Két megszállott lehet: az az ismeretlen, aki leírta a csacsiságokat az álhírportálján, és a másik, akinek elhitte a téves információt. Mindenkinek ajánljuk továbbra is, hogy hiteles forrásból tájékozódjon, s ne dőljön be az álhíreknek” - javasolta a településvezető.

Forrás: Drot.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató