2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

FeGyőr: Mi momentumosok azért dolgozunk, hogy a politika gerincét kiegyenesítsük

De „ők, a momentumosok azért dolgoznak, hogy a politika gerincét kiegyenesítsék” – szögezte le a Momentum-vezér, aki nem tartja pr-akciónak, hogy hazugságvizsgáló gépre köti magát.
 
 

Fekete-Győr András szerint, ha a Magyar Orvosi Kamara további szigorításokat tart szükségesnek, akkor azt kell tenni az állampolgároknak és a kormányoknak, hiszen az orvosok harcolnak az első vonalakban, rajtuk is múlik, hányan éljük túl a járványt. Azt, hogy hazugságvizsgáló gépre köti magát, nem tartja pr-akciónak a Momentum elnöke.

Mint fogalmazott, amikor először szembesült azzal, hogy politikus lesz, akkor az volt a legnagyobb félelem benne, hogy az embereknek az a kialakult képe a politikusokról, hogy lopnak, csalnak, hazudnak. S feltette magának a kérdést:

Basszus, én tényleg ilyen hivatást választok?”

A Moemntum-vezér ugyanakkor leszögezte: ennek ellenére „ők, a momentumosok azért dolgoznak, hogy a politika gerincét kiegyenesítsék” – fogalmazott, ezért is válaszol bekötve a Facebookon feltett kérdésekre.

Fekete-Győr szerint a momentumosok abban hisznek, konkrét javaslataik is vannak arról, hogy lesz Magyarország keleti szegény országból nyugati gazdag ország. Ennek pedig két feltétele van. Az egyik egy új európai jogállam megteremtése – amibe a felcsúti per, a propagandisták elleni büntetőjogi szabályozás tartozik –, emellett euróval szeretnének fizetni, azt, ha a gyerekek képességalapú tudásban részesülhessenek.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató