2024. április 17. - Rudolf
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Berg ügynök: Az elmúlt évtized a magyar középosztály lassú de folyamatos lecsúszásáról, leamortizálásáról szólt

Berg Dániel, Cseh Katalin fiúcskája megosztotta a magvas gondolatait a közösség oldalon.

(Ha valakinek nem mond semmit a neve, az nyugodjon meg, mert ez egy senki, csak szeret okoskodni. Pl. a sorosista ügynök boldog születésnapot kívánt Soros Györgynek, illetve nemrég a horvátországi földrengés okozta Magyarországon érezhető okait akarta kivizsgálni. Röviden ennyit lehet tudni róla. Ja, meg szelfizett már Pride-on, meg az SZFE-t siratta Cseh Katival.)

Berg és Cseh ügynök a magyargyűlölő Rutte-val

Ezt írja a Facebookon:

„Tegnap jelent meg egy interjú Kötter Tamással a Magyar Nemzet nevét bitorló propagandalapban. (...)

Kötter úr! Nem a polgárok árulták el a Fideszt, hanem a Fidesz a polgárokat. Orbánék azért vesztették el őket, mert szembeköpték a polgári középosztályt. Azokat, akiknek nem csak egy üres frázis volt a Polgári Magyarország igérete.

Egy becsületes polgár ma nem tud egykönnyen tisztes, európai értelemben vett középosztálybeli életet élni. Ha nincsenek kapcsolatai, nem tud egyről a kettőre jutni. Cserébe nézheti, ahogy tehetségtelen, bekötéssel rendelkező senkiháziak dőzsőlnek, híznak, gyarapodnak az ő pénzén. Ha szerencséje van, akkor békén hagyják, de feljebb már nem juthat, ott van a narancssárga üvegplafon. Ha nincs szerencséje, akkor megjelenik egy nap valami felnyírt hajú puffimellényes, hogy el kéne adni a családi üzletet, mert megtetszett valakinek.

Az elmúlt évtized a magyar középosztály lassú de folyamatos lecsúszásáról, leamortizálásáról szólt. Valódi válságkezelés hiányában ez a lecsúszás ma egyre több magyar családot fenyeget. És akkor még nem is beszéltünk a szellemi lecsúszásról: arról, ahogy megjöttek a felcsúti fiúk, és tíz év alatt a kiszolgálók és kiszolgáltattotak országa lettünk.

Egy öntudatos polgárt nem felemelnek, hanem felemeli magát. Teljesítményre alapoz, nem a lojalitás jutalmára. Nem éri be azzal, hogy valakinek a strómanja lehet, vagy hogy visszacsorgatnak neki egy kicsit a zsebéből kilopott pénzből, esetleg kap valami csókos pozíciót. Saját jogán akar érvényesülni, munkája, tehetsége, és szorgalma által. (...)”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató