2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gulyás Marcsi azért picsog, mert a "nem NER-es vendégei" folyton cenzúrázzák a munkásságát

A Partizán nagyon kiakadt az ellenzékiekre.

„Míg a »legszemét-szarabbnak«  gondolt NER-es vendégeink soha, semmilyen panasszal nem éltek az interjúikkal kapcsolatban, soha, semmilyen változtatási követeléssel, cenzúrával nem álltak elő az interjút követően, addig a nem-NER oldalról többedszerre futunk bele olyan helyzetekbe, hogy el sem hiszem: adásnapon lemondott interjú (nem váratlan élethelyzet, eü okok miatt, hanem mert teleszarta a gatyáját a közélettel kapcsolatban amúgy sarkos, éles megállapításokra bármikor kapható popcsillag) hogy a legjobbat ne is említsem, amikor a legutóbbi alanyom konkrétan meg akarja vágni a már saját igényei szerint (külső helyszínen, sminkese-fodrásza, amit akarsz, berendelve) készített interjúját (!).

Ráadásul olyan személyisége a magyar médiának, aki híresen kényes a szakmai integritására – csak épp képtelen ezt az őt kérdező számára is biztosítani, mert azt magasról leszarja.

Eddigi életemben dolgoztam a magyar színházi, filmes, politikai és most a média világában. Ez utóbbi minden kétséget kizáróan a legsúlyosabban fertőzött a poszt-kádárista technokrácia/elit átmentett privilégiumaitól, és fogalmam sincs hogyan kellene ezzel megküzdeni, vagy reagálni rá.”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató