2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Kés, fejsze és kasza - durván egymásnak esett két kiccalád a Baranya megyei Endrőcön

Kés, fejsze és kasza is előkerült egy vitában a Baranya megyei Endrőcön. Két család esett egymásnak az életveszélyes eszközökkel, majd a sértett autóját rongálták meg a támadók.

"A pusztából jöttek, fejszével. Két fejszével is elkezdtek itt verekedni. Aztán fogta, elment hátra a kaszáért és ott a kocsi előtt verekedtek. Kitörték az ablakot a kocsinak" - mondta Kalányos János.

A támadók közül először egy 29 éves nő érkezett a helyszínre és ő kezdte a veszekedést. Nem volt szerencséje, mert a tulajdonos elbánt vele, elvette tőle a fejszét és ellökte. Ezután érkezett a férj, hogy segítsen az asszonyon. Őt egy bottal verte fejbe a védekező családfő, majd a fejszét tőle is elvette. Ezzel azonban még nem volt vége a csetepaténak.

"A hívatlan vendég nem adta fel. Kaszát ragadott és azzal támadott vitapartnerére azonban azzal sem járt sikerrel. Így az autót kezdte el ütni. Ezzel egyidőben a 29 éves nő összeverekedett a házigazda 23 éves élettársával, majd csatlakozott férjéhez és együtt rongálták az autót" - nyilatkozta Popovics Deján, a Baranya megyei RFK szóvivője.

Hogy mi okozta a két család között a nézeteltérést, nem derült ki. A rendőrök mind a négy résztvevő ellen eljárást indítottak. A 46 éves támadó férfi kivételével mindenkit előállítottak. Őt azért nem, mert a sérülései miatt kórházba kellett vinni.

Forrás: ATV

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató