2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Baloldali elemző: A járványban elhunytak hozzátartozóihoz kellene kampányolni - Videó

Nagy Attila Tibor szerint egy ellenzéki párt akár maga mellé is állíthatja a koronavírus áldozatainak több tízezer hozzátartozóját.
 

Négy téma, négy vendég és a kemény szópárbaj várt ezúttal is a nézőkre a Polbeat Pankrációban legutóbbi részében. A Pesti TV-ben Lánczi Tamás, Törcsi Péter, illetve a baloldal részéről Nagy Attila Tibor politikai elemző, és Nagy József, a 24.hu újságírója vett részt.

„Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt”

„Ízléstelen, morbid és gusztustalan, amit mondasz, ezt a vitát én itt befejeztem” 

– így akadt ki a Polbeat Pankrációban Lánczi Tamás és Törcsi Péter a műsor azon pontján, amikor Nagy Attila Tibor azt fejtegette, hogy egy ellenzéki párt akár maga mellé is állíthatja a koronavírus áldozatainak több tízezer hozzátartozóját.

Szerinte 200 ezer gyászolóval már „egy párt adott helyzetét is el lehet dönteni.

Joe Biden is kihasználta ezt, üresen maradt székekhez, így az elhunytak hozzátartozóihoz szólt” – mondta Nagy Attila Tibor, amire Lánczi Tamás úgy reagált, gyomorforgató Nagy Attila Tibor halálalgebrája, Törcsi Péter pedig hullarablásnak nevezte az elemző szavait.

Íme az elemző monológja: „Az ellenzék ugyan elmondja, hogy a kormány felelős, de nem tesz közzé szegmentált üzeneteket. Nem szól külön a gyászolókhoz. Márpedig a választók tömege, azon választópolgárok tömege, akik siratják a hozzátartozóikat, ismerőseiket, rokonaikat, az idővel egyre nőni fog. Számításom szerint szépen felmegy 100-150 ezerre, 200 ezerre. 200 ezer gyászolóval már egy adott párt helyzetét is ele lehet dönteni idővel. És az ellenzék adott része, beleértve a DK-t miután nem szól közvetlenül a gyászolókhoz egyelőre, ezért nem tudja kellőképpen kihasználni a gyászból adódó fájdalmat.”

Dömötör Csaba reakciója

Időközben a Fidesz politikusa is reagált Nagy Attila Tibor elméletére. „Szívesen feltennénk a kérdést, hogy hol van az a pont, amikor egy baloldali párt már »kellőképpen« kihasználta a gyászolók fájdalmát? Ehelyett inkább sokadjára is megállapítjuk: tényleg nincs határ, amit ne lépnének át, tényleg nincs emberi méltóság, amit figyelembe vennének, és nincs emberélet, ami számítana nekik. Egy dolog viszont időtállóan látszik: a szűnni nem akaró gátlástalanság” – írja a Facebookon Dömötör Csaba.

Forrás: Mandiner nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató