2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Ujhülye: Rohadtul elegem van a kormány kamuzásából

A szocialista politikus bekattant.

„Rohadtul elegem van abból, hogy hülyének néznek engem és hülyének nézik a magyar embereket! Az Európai Parlament közegészségügyi bizottságának tagjaként, a magyar emberek által megválasztott európai parlamenti képviselőként jogom és kötelességem kérdéseket feltenni a döntéshozóknak, a kormány képviselőinek pedig törvényi kötelezettsége érdemi válaszokat adni. Ez a pökhendi, sunyi, gerinctelen viselkedés nem marad következmények nélkül. Elég volt!

A mai nappal hatósági eljárás megindítását kezdeményezem a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál ebben a konkrét ügyben. Nem lehet, hogy minden következmények nélkül maradjon. Tényleg elég volt ebből a stílusból!

A kormánypártok teljes gőzzel nyomják a propagandát, átláthatóságot és nyilvánosságot követelnek, de önmagukra ezt nem tartják kötelezőnek, sőt, mindössze gőgös arroganciára futja tőlük egy húszezer ember életét követelő járvány közepén. Hát, hogy képzelik ezt? A NAIH-eljárást a mai napon kezdeményezem, de nem ez lesz az egyetlen jogi és politikai lépés, amelyet megteszek. A türelem eddig tartott.

Most a védekezés és az oltás időszaka van, én is arra kérek minden magyar embert, hogy amint lehetősége nyílik rá, adassa be magának az oltást! De ismét világossá teszem: hamarosan eljön az a pillanat, amikor a kormánynak, a kormánypárt képviselőinek és a kormányzati szervek döntéshozóinak minden egyes lépésükkel, mondatukkal, aláírt szerződésükkel, döntésükkel el kell majd számolniuk. Semmi nem marad következmény nélkül!”

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató