2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Incze Béla: A baloldali városvezetés meghátrált, nem kerül vissza a BLM-szobor

Mint ismert, a Légió Hungária tagjai pénteken véget vetettek a ferencvárosi BLM-provokációnak. Baranyi Krisztináék visszavonulót fújtak. 

Tegnapi cikkünket 17000-en osztották meg a Facebookon ezidáig.

Incze Béla gondolatai:

A kép tegnap reggel készült, néhány másodperccel az azóta mémgenerátorrá avanzsáló könyökös előtt. Néhány órára rá, kora délután hivatalosan is bejelentették: Az eredeti tervekkel ellentétesen a BLM szobor nem lesz restaurálva, nem állítják vissza közterületen. Teljes a győzelem!

Mindenkinek őszintén hálás vagyok, aki gratulált, aggódott, anyagi vagy jogi támogatást szeretett volna nyújtani, még most, több mint 24 órával a cselekmény után is özönlenek az üzenetek minden elképzelhető felületen. Ahogy azt tegnapi mozgalmi közleményünkben kijelentettük, a Légió Hungáriával semmilyen anyagi támogatást nem fogadunk el, erős hátországgal rendelkezünk, úgy megyünk háborúba, hogy minden tekintetben megvédjük egymást, ez most sincs másként.

Egy dolgot azonban szeretnék kérni attól a több száz embertől aki segíteni szeretett volna, attól a több ezertől - talán több tízezertől - aki egyetért: Legközelebb Ti legyetek azok, akik odaállnak, és cselekednek!

Nem kell hozzá emberfeletti bátorság, sem különleges képesség. Tudjátok mire van szükség? Egy olyan közösségre aminek része vagyok, a Légió Hungáriára. Az ütés pillanatában százak erejét éreztem a kezemben, a cella magányában százak hangját hallottam, ahogy azt kiáltják: "Csatasorba!", amikor kiléptem a napfényre az első dolog, amit megláttam a bajtársaim voltak az utca túloldalán. Mi soha nem vagyunk egyedül, együtt sírunk, együtt nevetünk. Ahogy egy új tagunk avatásának pillanatában mondjuk: "Aki mindent feláldoz, az mindent visszakap!"

A baloldali kerületvezetés azzal fenyegetőzött, hogy annyiszor restaurálják a szobrot, ahányszor megrongálják. Egyetlen alkalom elég volt ahhoz, hogy meghátráljanak. Nem törünk át? Két ütésből átmasíroztunk rajtunk.

A győzelem előfeltétele, hogy felkészüljünk és harcba álljunk. Csatasorba!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató