2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ollóval szúrtak le egy férfit Győrben

Egy társasház lépcsőházában történt az eset: a két férfi veszekedni kezdett, dulakodtak, majd egyikük háromszor megszúrta a másikat egy ollóval.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy vélhetően ittas állapotban lévő férfi több lakásba becsengetett, és felajánlotta, hogy megélezi a lakók késeit - áll a police.hu-n.

Egy 64 éves férfi felszólította, hogy távozzon, amiből szóváltás lett, majd dulakodás alakult ki közöttük, amelynek során a házban élő személyt három alkalommal – különböző testtájékain – egy ollóval megszúrta a betolakodó, majd a helyszínről eltávozott.

Később érkezett a rendőrséghez egy bejelentés egy hasonló esetről Győr másik területén: a lakók szerint egy férfi járja a lakásokat és erőszakosan viselkesik. 

Az egyenruhások a bejelentést követően megjelentek a helyszínen, és a személyleírás alapján elfogták a férfit, és megállapították, hogy valóban ő követte el a belvárosi szurkálást.

A 48 éves budapesti lakost a járőrök a Győri Rendőrkapitányságra előállították, és súlyos testi sértés bűntett kísérlete alapos gyanúja miatt őrizetbe vették.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató