2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Már a halottak közösségi oldalait is tisztogatják Gyurcsányék

A baloldali politikusok 2020 novembere óta hergelnek a keleti vakcinák ellen, aminek emberéletekben mérhető súlyos következményei vannak – mondta a Magyar Nemzetnek nyilatkozó Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője. Közben a koronavírus-fertőzésben meghalt, korábban a keleti vakcinák ellen uszító DK-s politikusok közösségi oldalain tisztogatás zajlik.

Országszerte még javában zajlik a leginkább veszélyeztetett idősebb korosztály oltása, ezzel szemben vannak olyan baloldali vezetésű budapesti kerületek, ahol már egészséges fiatalokat hívnak be a vakcina felvételére.

Mindez azt feltételezi, hogy

ÓBUDÁN ÉS ZUGLÓBAN CÉLBA ÉRT A BALOLDAL KAMPÁNYA, AZ IDŐS LAKOSOK ELBIZONYTALANÍTÁSA A KELETI VAKCINÁKKAL SZEMBEN.

A baloldal kétarcúságát az is megmutatta, hogy a Demokratikus Koalíció (DK) és a baloldal ismert arcai az oltásellenes megnyilvánulásaik ellenére az elsők között oltatták be magukat, és

MOST MÁR GYURCSÁNY FERENC IS VÉDETTSÉGET ÉLVEZ, SZEMBEN AZOKKAL A LAKOSOKKAL, AKIKBEN KÉTSÉGEKET ÉBRESZTETTEK.

A kistarcsai Penz András önkormányzati képviselő vakon megbízott pártelnöke, Gyurcsány Ferenc iránymutatásában, és nemcsak a nyilvános felületeken utasította el az életmentő kínai vakcinát, hanem akkor is, amikor februárban felkínálta neki a háziorvosa.

A KÉPVISELŐ, MIUTÁN NEM ÉLT AZ OLTAKOZÁS LEHETŐSÉGÉVEL, MEGFERTŐZŐDÖTT ÉS MEGHALT.

A képviselő betegsége előtt a pártutasítást követve oltásellenes posztokat osztott meg közösségi oldalán, amelyek a halála után eltűntek az oldaláról.

Penz oldalához hasonlóan hiába keresnénk a szintén koronavírusban meghalt Gyűrüs Károly DK-s tatai önkormányzati képviselő közösségi oldalán nyilvánosan megosztott posztját, amiben a helyi politikus örömmel számolt be a Gyurcsánynéval történt március 2-i találkozóról. A poszthoz mellékelt képből derült ki, hogy sem Gyurcsány Ferenc felesége, sem meghívója, Konczer Erik, a Komárom-Esztergom megyei közgyűlés baloldali frakcióvezetője nem viselt maszkot, és nem törődött az előírt távolság tartásával.

AZ ORIGÓNAK ÉS A MAGYAR NEMZETNEK AZON KÉRDÉSÉRE, HOGY MIÉRT VOLT SZÜKSÉG A VAKCINÁKKAL KRITIKUS TARTALMAK ELTÁVOLÍTÁSÁRA, A DK SAJTÓOSZTÁLYA NEM VÁLASZOLT.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője a Magyar Nemzetnek leszögezte:a baloldali politikusok már tavaly november óta hergelnek a keleti vakcinák ellen, aminek emberéletekben mérhető, súlyos következményei vannak.Az elemző szerint vélhetően több baloldali politikus is felismerte már, hogy milyen infantilis politikát folytattak ebben a kérdésben, emiatt változtattak az álláspontjukon, már többen is beoltatták magukat valamelyik keleti oltóanyaggal.Ez ugyanakkor jól mutatja, hogy színtiszta politikai haszonszerzés miatt uszítottak a keleti vakcinák ellen, ami még súlyosabbá teszi a helyzetet– szögezte le a politikai elemző, hozzátéve:

EGYEDÜL A GYURCSÁNY VEZETTE DK FOLYTAT TOVÁBBRA IS OLTÁSELLENES KAMPÁNYT, MIKÖZBEN MÁR TÖBB POLITIKUSUK IS MEGHALT.

A Magyar Nemzet cikke teljes egészében itt olvasható el

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató