2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Szabó Tímea is megkapta az oltást és gyalázza a kormányt

A mérhetetlen Párbeszéd társelnöke is mocskolódik az oltása után...

Ezt írja a Facebookon:

A háziorvos értesítése után ma én is megkaptam az oltást, Modernát. Minden orvosnak, nővérnek, kórházi- és szakrendelőben dolgozónak hatalmas köszönet a türelmükért, kitartásukért, kedvességükért!  Ők tartják egyben az egészsegügyi rendszert!
Az egész folyamat nagyon flottul ment. Az oltópont előtt sátor és padok, mindenhol 2 méteres távolságtartás, a bejáratnál két segítőkész közterületes dolgozó segíti az eligazodást. Ezért a szervezésért külön köszönet Óbuda önkormányzatának!
Kiderült az, amit mi persze eddig is tudtunk: az önkormányzatok rengeteget tudak és tudnának segíteni, ha a kormány nem a bosszúállással lenne elfoglalava. Az önkormányzatok segítségével bizony jócskán fel lehetne mindenhol gyorsitani az oltási folyamatot.
Kérek mindenkit, hogy regisztráljon, mindenki oltasson, ebben összefogásra, és nem hazug kormányzati propagandára van szükség!
A parlamentben csak oltáspárti pártok vannak, minden más hazugság, ami Orbánék katasztrofális járványkezeléséről, a világon vezető halálozási számokról akarja ócska módon elterelni a figyelmet.
Regisztráljatok, és tartsátok be a járványügyi szabályokat! Nem csak a halálozást, a járvány terjedését is meg kell állítani!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató