2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Már az Index is beismeri, hogy rendben zajlik Magyarországon az oltás

Meglepő fordulat egy olyan laptól, amely tavaly óta csak a negatív hozzáállásával árasztja el az olvasóit.

Balogh Krisztina, az index újságírója megírta, hogy már februárban regisztrált az oltásra. Már az önmagában örömteli hír, hogy van a balliberális médiában olyan személy, aki képes a józan belátásra, és képes túllépni az oltásellenes kampányon. Ugyanis független-objektíveknél se azt szokhattuk meg, hogy az oltakozási hajlandóság növelésére törekednének.

Az újságírót telefonon értesítették arról, hogy felveheti az oltását – mégpedig az orosz vakcinát. Ezután rögtön hezitálni kezdett, „bontotta a vonalat”, nem mert rögtön igent mondani a Szputnyik V vakcinára. Ezen meg se tudunk lepődni, hiszen megannyi lejárató és mocskolódó megjegyzéseket gyártottak már le saját lapjukban nap mint nap a keleti vakcinák hatékonyságáról, az ilyen reakció ballibeknél már-már természetesnek tűnik.

Szóval, Balogh Krisztina felhívta a válaszadás előtt édesanyját, aki kórházban dolgozik, és oltáspárti. Az anya megnyugtatta befeszült lányát, és közölte vele, hogy

a Szputnyik a legjobb vakcina.”

Az újságíró 5 perc gondolkodási idő után végül visszahívta a doktornőt, és közölte vele, hogy vállalja a „hírhedt” vakcinával való oltakozást.

Aztán elérkezett a nagy nap, és Balogh Krisztina tegnap bemehetett a Honvédkórházba, ahol végül meg is kapta a koronavírus elleni védettséget garantáló vakcinát.

Közölte olvasóival, hogy a vakcináció szervezetten működött. Azt írta:

A helyiségben maximum 25 várakozó. Mindenki maszkban, tartja egymástól a másfél méteres távolságot. Ledöbbenek. Ez totálisan az ellentéte annak, amit eddig hallottam vagy olvastam tudósításokban.”

Ezen most meglepődtünk...ja, nem. Talán többet kellene édesanyjával beszélgetnie a magyar járványkezelésről.

Továbbá megírta még, hogy pár másodperc alatt megkapta a szurit, majd még utána 20 percet várakozott az oltóponton. Szakszerű és gyors ellátást kapott.

Üdítő volt ezeket a sorokat olvasni az Index oldalán, hogy valamivel ők is elégedettek. Reméljük, nem a kivételek egyike lesz, és követi a példáját számos kollégája is.

De már az is nagy segítség lenne, ha nem folytatna a balliberális ellenzék és propagandalapjai ellenkampányt a keleti vakcinákkal szemben.
 
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató