2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kocsis Máté: Gyurcsány egy aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt

A mai Gyurcsány-előadás után a Fidesz frakcióvezetőjénél is elszakadt a cérna.

Kocsis Máté szerint:
 
Ma reggel egész jó állapotban találták Gyurcsány Ferencet a balatoni nyaralójában, ezért elhozták a parlamentbe, hogy felszólaljon. Beszélt például a lopásért és más bűncselekményekért 4-5-ször börtönre ítélt apjáról, és arról, hogy nem az a fontos, hány embert oltottak be.

Pedig de, az a fontos. Lakosságarányosan legtöbbet az EU-ban. Sokat tett Gyurcsány, hogy ne így legyen, de így lett. A kormány jó döntést hozott, jó korán, a többi ország csak most ébredezik. Ennek ellenére “foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel” vádolta meg a kormány tagjait és közölte, hogy “2022-ben vissza fog jönni (!) és nem lesz kegyelem”. A bukott, gyenge gazember fenyegetőzésétől eltekintve ennyit arról, hogy vissza akarna vonulni...

Arról persze nem beszélt, hogy mi van azokkal, akiket az ő vezetésével beszéltek le az oltásról és meghaltak, és vállal-e felelősséget az oltásellenes kampányért, amit hónapokig folytattak. Aljas, hazug politikai bűnöző, le fogjuk győzni 2022-ben az utánfutóival együtt.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató