2024. május 06. - Frida, Ivett
EUR : 389.79
USD : 362.83
Időjárás ikon23°13°

Itt van a botrány: Joe Biden fiának a laptopját kivizsgálták az igazságügyi szakértők

154 000 e-mailt és több mint 2000 fotót tartalmazott Hunter Biden laptopja, amit néhány éve elhagyott...

A Dailymail robbantotta az ügyet, egy hosszú cikkben kiteregették a Biden fiú mocskos szennyesét. Joe Biden gyermeke imádja a drogokat és a prostikat. Most bemutatták az elhagyott laptop tartalmát, amelyet a legfőbb igazságügyi szakértők ellenőriztek.

Mint ismert, a választások előtt több cikkben beszámoltunk a botrányokról, Hunter Biden 2019 áprilisában elhagyta MacBook Pro laptopját a delaware-i Wilmington számítógépjavító műhelyben, ami azután nem került elő. 

A bizonyítékok szerint Hunter könyörgött apjának, induljon az elnökválasztáson, hogy megmentse a jó hírnevét. Hunter többször megúszta az ellene folytatott ügyeket, annak ellenére, hogy folyamatosan kábítószer-kereskedőkkel és prostituáltakkal volt kapcsolatban, és többször meg is szegte a törvényeket - írja a DailyMail. Volt olyan eset is, hogy az elnök fiát egy titkosszolgálati ügynök őrizte, miközben 2018-ban kábítószert fogyasztott és prostituáltakkal szórakoztatta magát Hollywoodban, annak ellenére, hogy akkor nem volt jogosult semmilyen védelemre.

A dokumentumok és a fotók arról tanuskodnak, hogy Hunter megszállottja annak, hogy prostituáltakkal pornó filmeket, videókat és fotókat készítsen, amit a laptopján tárolt. A szövegekből az is kiderül, hogy Joe Biden attól tartott, hogy Hunterrel folytatott beszélgetéseiket feltörik.

Hunter laptopja tele van bizonyítékokkal a nyilvánvaló bűncselekményekről - általa és társaival elkövetett dolgok- beleértve a kábítószer-kereskedelmet és a prostitúciót. Ez a fénykép - amelyen megfogta egy nő haját - szintén előkerült a laptopjáról...

Imádta a prostikat, a hancúrozásokról videókat, fotókat készített, még egy kiskutya is az ágyban volt az aktus közben.

A számítógépről kiszivárgott e-mailek botrányt váltottak ki a 2020-as októberi elnökválasztás előtt is, de a Biden és más magas rangú demokraták, a közösségi média óriásai, a Twitter és a Facebook, valamint több nagy médiaszervezet orosz téves információként elutasította ezeket.

A merevlemez másolatának megszerzése után megbízták a Maryman & Associates vezető kibernetikai kriminalisztikai szakértőket az adatok elemzésével és annak megállapításával, hogy a laptop tartalma valóságos-e.

Maryman és üzleti partnere, Dr. Joseph Greenfield ugyanazokat a törvényszéki eszközöket használta a meghajtó vizsgálatára, mint a szövetségi és az állami bűnüldözés bűnügyi nyomozásainak során szoktak, és jelentést készítettek a DailyMail.com-nak. A jelentés szerint a meghajtón szereplő adatok „hitelesnek tűnnek”, és miután tartalmát alaposan megvizsgálták, Maryman és Greenfield nem talált „bizonyítékot” az oroszok vagy bárki más manipulációjára.

Jó reggelt szép fiam! Szeretlek és nagyon hiányzol

- írta Joe Biden Hunternak... A fia az apját győzködte, hogy induljon az elnöki pozicióért.

 

Joe bácsi a fia fogászati beavatkozását is kifizette, mert elfogyott a pénze:

A merevlemez 2016-tól 2019 márciusáig tartó időszakban 103 199 üzenetet tartalmazott, ezek tele vannak Joe Biden elnök és fia közötti beszélgetésekkel. Hunter Biden ellentmondásos üzleti vállalkozásokba kezdett, és előkerült a drog, a prostituáltak, a botrányok és a rehabilitáció.

Forrás: Dailymail.co.uk

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató