2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Jobbikos képviselő: Még kimondani is szörnyű, hogy Jakab-kormány...

Brenner Koloman az ATV-ben beszélt „horribile dictu” Jakab-kormányról, ezek szerint ő is borzasztónak tartaná, ha a Jobbik elnöke lenne jövőre a kormányfő.

Az ATV Start csütörtöki műsorában különös beszélgetés zajlott le. Az egyik vendég Brenner Koloman jobbikos országgyűlési képviselő volt, aki többek között azt mondta, hogy Jakab Péter parlamenti felszólalása milyen jó volt, hiszen a Jobbik elnöke szerint nemcsak az átoltottak száma fontos, hanem hogy az emberek hány százalékát kell beoltani a nyájimmunitáshoz. Sajnálta, hogy a műsorfelvezetőben nem Jakab Péter szerepelt (helyette Gyurcsány felszólalását vágták be). Brenner kijelentette, Jakab arról beszélt, hogy a kormány nem a fontos dolgokra költötte a milliárdokat, valamint arról is szólt, hogy a Jobbik milyen elszámoltatást hajtana végre kormányváltás esetén.

Itt hangzott el Brennertől az a mondat (a videóban 12:10-től), hogy „reményeink szerint 2022-ben felálló nemzeti egységkormány, horribile dictu Jakab-kormány”...

Sem a másik vendégnek, Szaniszló Sándor DK-s polgármesternek, sem a két műsorvezetőnek nem tűnt fel, hogy valójában mit is mondott a jobbikos képviselő.

Kárász Róbert és Krug Emília azon döbbent meg, hogy Brenner már Jakab-kormányról beszél, holott az igazán érdekes az, hogy a jobbikos honatya szerint még kimondani is szörnyű azt, hogy Jakab-kormány, hiszen ezt jelenti a horribile dictu latin kifejezés magyarul.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató