2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Az MSZP fel akarja számolni az önkényuralmat és egy demokratikus országot hoznának létre

A programban dupla családi pótlék, határon túli képviselők a parlamentben, bérlakásprogram és a KLIKK eltörlése is szerepel.
 

A Magyar Szocialista Párt „széles körű szakértői hátterére alapozva, és kormányzati tapasztalatainak figyelembe vételével” elkészítette és a honlapján nyilvánosságra hozta előválasztási programját, Kormányváltást! Korszakváltást! – Szabad, igazságos, szolidáris Magyarországot! címmel.  

Az MSZP szerint 2022-ben többre lesz szükség, mint kormányváltásra, szerintük korszakváltás kell, „mert az önkényuralom felszámolásán túl létre kell hoznunk egy demokratikus, igazságos, szociálisan érzékeny, környezet- és klímatudatos, összetartó Magyarországot.”

Mint írják,

mostanra megteremtették a teljes körű ellenzéki együttműködés technikai feltételeit:

eldöntötték, hogy a demokrata választási szövetség pártjai közös listán, közös programmal, közös jelöltekkel és közös miniszterelnök-jelölttel készülnek a Fidesz leváltására. „Mert hisszük, hogy a jelenlegi hatalom választások útján még leváltható: a 2019-es önkormányzati választáson a Fidesz legyőzhetetlenségének mítosza össze is omlott” – magyarázza a párt.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató