2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

30 napra börtönbe kerül egy nő, amiért szándékosan leköhögött egy másikat

Az 53 éves Debra Hunter egy bolt alkalmazottaival veszekedett, ezt vette videóra egy szemtanú, akire aztán a vádlott emiatt ráköhögött.

Harminc napra börtönbe kell vonulnia egy floridai nőnek Debra Hunternek, miután tavaly júniusban, nem sokkal a koronavírus-járvány berobbanása után egy vita hevében szándékosan leköhögte az őt kamerázó Heather Sprague-t, írja a New York Times.

A videó azért készült, mert Hunter magából kikelve üvöltözött a bolt alkalmazottaival, akik nem akartak visszavenni egy állítólag ott vásárolt terméket.

A felvétel azóta bejárta az internetet:

 

Az eset azért váltott ki hatalmas felháborodást, mert Sprague-nek az eset előtt vettek ki egy tumort az agyából, ami miatt még mindig kezelés alatt állt. Mint elmondta, sokáig tartott az is, mire teszteltetni tudta magát koronavírusra, de végül kiderült, nem kapta el a betegséget.

Bár Hunter a tárgyaláson elismerte tettét és azt mondta, nagyon megbánta, amit tett, mivel a videó miatt három gyermeke szinte az összes barátját elvesztette, a bíró végül a börtönbüntetés mellett döntött, mondván nem hiszi, hogy a tettét bánta volna meg a nő, inkább annak következményeit.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató