2021. június 13. - Anett, Antal
EUR : 346.08
USD : 284.44
Időjárás ikon27°17°

A kormány eligazította FeGyőr arcát

A Momentum miniszterelnök-jelöltje, Fekete-Győr András vasárnap arra kérteOrbán Viktor miniszterelnököt, hogy szerepeljen vele egy videóban, mellyel az oltás felvételére biztathatják a magyarokat. “Ez nem pártpolitika! Szükségünk van összefogásra az oltások érdekében!” – közölte Fekete-Győr.

A felhívás után nem sokkal a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) közleményt adott ki, melyben arról írnak, hogy “akik hónapokon keresztül az oltás ellen kampányoltak és kamu videókkal járatták le a magyar mentősöket és kórházi dolgozókat, azok először kérjenek bocsánatot a magyar emberektől”.

A közleményben – amely az MTI OS szolgálatában jelent meg – egyúttal felszólítják a baloldalt, hogy “azonnal vonják vissza azt az országgyűlési határozatot, amelyben ötven baloldali képviselő Gyurcsány Ferenccel az élen a kínai és orosz vakcinák felhasználásának felfüggesztését követelte”.

Fekete-Győr András a vasárnapi felhívásában úgy fogalmazott, ha fontos a kormánynak az oltási hajlandóság növelése, akkor csináljanak úgy, “mint egy normális, nyugati országban: politikai háborúzás helyett ösztönözzünk közösen a védőoltások beadására”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató