2024. április 29. - Péter
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon23°

Bayer Zsoltnak elege lett az ócska álhírekből, amit ezrével osztogatnak a prolik

Nos, egy kedves barátom küldte ma reggel ezt a Facebookon terjedő hazugságot.
 
Külön „érdekessége” az ügynek, hogy ezt a primitív, első látásra is ordító hazugságot, összemontírozott „fényképdokumentumot” ráadásul egy olyan időpontra datálják, amikor történetesen Semjén Zsolt barátommal voltam egy budaörsi családi házban. (Nyilván ott lőttünk le két gólyát...)
 
 
Hagyhatnánk is az egészet a francba, de az a baj, hogy a primitív, idióta lumpenprolik ezerszámra osztják egymás között a hazugságot és írják alá ocsmány lelkületük szennyes indulatait.
 
Elküldtem Zsoltnak ezt az ocsmányságot, és biztattam, tegyen feljelentést. Félek ugyanis, hogy csak ilyen módon tudunk elébe menni ennek a folyamatnak, amely a választás közeledtével nyilván egyre erősödni fog.
 
Addig is: ezt a rágalmat megosztó Tóthné Laura nevű gazember történetesen abonyi illetőségű. Nyilván sokan ismerik helyben, és e sokakhoz fordulva kérem: nyugodtan keressék fel Tóthnét, és tegyenek fel neki udvarias kérdéseket arra vonatkozóan, ezt mégis hogyan gondolta, és nem aggódik-e, amiért ilyen aljas módon, gondolkodás nélkül megrágalmaz embereket.
 
 
Ugyanezt megkérdezhetnénk a hazugságot elindító Dániel Péter nevű szarrakástól is, kevésbé udvariasan, de ő sajnos Izraelbe menekült az igazságszolgáltatás elől már évekkel ezelőtt, így őt nem tudjuk felkeresni.
 
Amúgy Zsolt barátom nincs egyedül ezzel a kiszolgáltatottsággal, ennek sajnos mindannyian ki vagyunk téve. Én is érintett vagyok:
 
„Magyarországon él 2,8 millió tisztességes ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk.”
 
Ezt 2018 óta teszik-veszik ide-oda, úgy, mintha én mondtam (írtam volna), és a mai napig felkerül a facebookra, hogy azután nagyokat szörnyülködjenek rajta a lumpenprolik. Holott ez ügyben már elég régen megírtam pl. ezt a cikket.
 
De hát, ez persze kit érdekel?
 
A kérdés persze az, miképpen lehet védekezni ez ellen?
 
Egyre inkább az a meggyőződésem, hogy rendőrségi feljelentést kell tenni minden egyes alkalommal.
 
Másodsorban pedig -ismétlem- meg kell keresni a megosztókat, és elbeszélgetni velük.
 
Most például Tóthné Laurával Abonyban.
 
Nem bántani kell, nem megalázni, csak megkérdezni tőle, ő mit tenne és mit gondolna, ha róla tenne ki valaki egy ehhez hasonló ocsmány hazugságot? Például, ha azt olvasná magáról a facebookon, hogy esténként pénzért szokott k*rni a parkban, és mellékelnének ehhez a „hírhez” egy jó kis fotómontázst, amelyen ő lenne látható félreérthetetlen pozícióban, ám első látásra is nyilvánvaló lenne, hogy hamisítvány az egész.
 
Fel lenne háborodva, Laura? Kétségbeesne? Zavarná, hogy a gyerekeinek azt üvöltenék az iskolában, hogy
az „anyátok egy k*rva!”?
 
Ha ezekre a kérdésekre igen a válasz, akkor próbáljon meg így gondolkodni és így cselekedni, mielőtt mindenféle ócska és primitív hazugságot feltesz a Facebookjára.
 
Nem olyan bonyolult ez.
 
Na, hát ezt magyarázzák el Tóthné Laurának Abonyban...
 

Itt a ráadás!

 

Tudják, mi az igazán csodálatos?

Az elpusztult gólyák mellé odamontírozott Semjén Zsoltot ábrázoló fénykép tudják hol és milyen alkalomból készült valójában?

Nos, mutatom:

https://444.hu/tag/parlagi-sas

Egy megmérgezett és meggyógyított parlagi sas szabadon engedésekor készült a kép, amelyről egyszerűen levágták a gyógyult madarat és odatettek két elpusztult gólyát.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató