2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Jó a műsor: Hadházy és a szocialisták ütik-verik egymást

Tóth Csaba szerint Hadházy Ákost csak a parlamenti mandátum érdekli, ezért akar Zuglóban indulni.
 
 

Hadházy Ákos csúfos vereséget szenvedett a legutóbbi választáson Szekszárdon, ezért keresett egy olyan körzetet, ahol az ellenzék már tulajdonképpen nyert – idézi Tóth Csabát, az MSZP zuglói országgyűlési képviselőjét a 168 Óra. A politikus szerint az MSZP vezetői kiállnak mellette, támogatják a jelöltségét a 2022-es választásokra, Harangozó Tamás pedig felszólította Hadházy Ákost, hogy jöjjön vissza Szekszárdra, és mérkőzzön meg vele az ellenzéki előválasztáson.

Tóth Csaba szerint a Momentum támogatásával induló Hadházy azért jött el Szekszárdról, mert 2018-ban „csúfos vereséget szenvedett”, ezért keresett egy olyan körzetet, ahol az ellenzék már tulajdonképpen nyert.

Februárban jelentette be a Momentum, hogy a párt Hadházy Ákost indítja a zuglói előválasztáson. Zugló jelenleg a baloldal egyik fő bástyájának számít, itt volt polgármester Karácsony Gergely, így érthető módon a Momentum bejelentése nem maradt következmények nélkül. Tóth Csaba, a térség országgyűlési képviselője nem egyszer kritizálta Hadházy indulását.

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató