2021. június 20. - Rafael
EUR : 355.38
USD : 298.31
Időjárás ikon31°19°

Kamu Geri megint beszaladt a [email protected]őbe: meg fog épülni a Diákváros is

,,Köszönjük a reklámot, a Diákváros megépül” - válaszolta Karácsony ultimátumára a Miniszterelnökség

Karácsony Gergely napok óta szórakoztató vitát folytat saját magával. A Diákváros fontos kormányzati terv, fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett - reagált az atv.hu-nak a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség, miután a főpolgármester kilátásba helyezte: lemondja az atlétikai vb-t, ha nem lesz Diákváros.

“Karácsony Gergely napok óta szórakoztató vitát folytat saját magával, miközben saját Facebook-oldalán a kormány Diákvárosra vonatkozó terveit reklámozza. A reklámot köszönjük. A Diákváros fontos kormányzati terv, amely fel fog épülni a Fudan Egyetem mellett, ezért nem értjük, hogy Főpolgármester úr miért kíván terméketlen vitát folytatni a kormánnyal”

- ezt válaszolta a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség.

Karácsony Gergely azt nyilatkozta: ha nincs Diákváros, akkor élesen felvetődik a kérdés, van-e atlétikai világbajnokság. Mint mondta, sa főváros egyszerűen meg tudja akadályozni, hogy Budapesten rendezzék meg a 2023-ban tervezett versenyt: “ír egy e-mailt az atlétikai Világszövetségnek, hogy nem kíván Budapest atlétikai világbajnokságot rendezni”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató