2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Hadházy megint rottyon van, mert a magyarok többsége sikeresnek ítéli meg a kormány járványkezelését

Mint ismert, a kormánypárti elhajlással egyáltalán nem vádolható Medián felmérése szerint is a magyarok inkább sikeresnek ítélik meg a kormány járványkezelését, sőt a baloldali hecckampány ellenére is tovább javult áprilisban a járványkezelés megítélése.

Ezt írja a Xanaxos:

Sajnos működik a kormány mesterterve: a Medián felmérése szerint mindössze a magyarok harmada tudja, hányan haltak meg koronavírusban, 37 százaléknak pedig fogalma sincs róla. Miközben minden nap meghal annyi ember, mintha lezuhanna egy nagy utasszállító repülő, a kormánypárti szavazók 79 százaléka elégedett a kormány járványkezelésével, sőt, még az ellenzékiek 40 százaléka is. Nem csoda, hiszen lassan a csapból is az folyik, hogy minden a legnagyobb rendben, csak az ellenzék akadékoskodik itt.
A kezdetektől az volt a terv, hogy el kell titkolni, mi folyik a kórházakban, csak erősen szűrt információkat szabad nyilvánosságra hozni, és a lehető legnagyobb hangerővel nyomni kell a sikerpropagandát. A dolog annak ellenére működik, hogy közben meghalt annyi ember, mintha Hajdúszoboszló lakossága egyszer csak eltűnt volna az országból. Azok, akik nem érintettek személyesen (ne feledjük: majdnem 25 ezer család gyászol!) nem látják, mi történik valójában, csak azt hallják, hogy már megint újabb és újabb lazítások vannak tervbe véve. Így működik a kampánykormányzás, így épül propagandából az alternatív valóság.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató