2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Rejszführer Gréczy üzent: Gyurcsány ott fog ülni a győztesek asztalánál

Ha eddig akadtak olyanok, akik hitték, hogy 2022-ben tényleg Gyurcsány Ferenc nélkül ragadná meg a hatalmat az ellenzék, azoknak Gréczy Zsolt megüzente: Gyurcsány „ott fog ülni a győztesek asztalánál”.

Karácsony Gergely főpolgármesterré választásának pillanatában egy ország számára válhatott világossá, hogy a szocialista múlt politikai élőhalottjai nem tűntek el. Hanem csak a hatalomtól távoli vackaikban várták mozdulatlanul a közéleti klíma számukra kedvezőbbre fordulását. A 2019-es önkormányzati választás éjszakáján aztán a holtak serege egyszerre mozdult meg, megérezve a langyosan hullámzó szélben a megszerezhető konc szagát. Így vált Gyurcsány egykori jobbkeze, Gál J. Zoltán Karácsony stratégiai főtanácsadójává. Így kapott a Gyurcsány-kormányok mindenes minisztere, Draskovics Tibor igazgatósági elnöki pozíciót a BKK-nál. És így jutott a főpolgármester népes tanácsadói testületében egy szék a gyurcsányista Kálmán Olgának is.

A halott felült tehát, és kilencévnyi koplalás után enni kért. Karácsonytól pedig az ellenállás legkisebb jele nélkül kapott is. A véres falatok felett összegyűlő szoci zombihad látványa sokakban megütközést keltett – még a baloldalon is. Ezért Fekete-Győr Andrást sebtében odalökték a finnyásan elforduló ballibsi tömeg elé, hogy megnyugtatásul közölje: egy esetleges balos győzelem után Gyurcsány nem pályázik kormányzati szerepre. Márpedig az őszödi beszéd óta tudjuk, hogy ha Gyurcsány megígér valamit, akkor az úgy is van főszabály szerint annak az ellenkezője igaz.

Az ATV-n futó A nap híre című műsorban Gyurcsány egyik leghűségesebb katonája, Gréczy Zsolt (esetében kínosan kerülnénk a Gyurcsány jobbkeze szófordulatot) 2022-re előretekintve megüzente:

„És hát Gyurcsány Ferenc, ha az ellenzék megnyeri jövőre a választást, akkor ott fog ülni a győztesek asztalánál.”

Aki tehát – a végtelen naivitás veleszületett rendellenességéből kifolyólag – őszintén hitt a Gyurcsány Ferenc által mozgatott zombihadsereg példás önmérsékletében, annak most csalódnia kell. A 2019-ben az élőholtak elé dobott falatok pedig nemhogy csillapították volna az étvágyat, hanem éppen ellenkezőleg: csak növelték azt. Az állami koncon, a zsíros privatizációkon felhizlalt múlt ugyanis ismét megízlelte a vér izét, és a 2022-es visszatérés reményében csak még többre szomjazik.

A győztesek asztalánál pedig ott fog ülni Gyurcsány Ferenc. Ráadásul a családfő helyén, hogy egymaga dönthessen, kinek dobja majd a legfinomabb falatokat. A szoci élőhalottak etetésére azonban 2010 előtt egyszer már ráment az ország. Ne hagyjuk, hogy a rémálom újra megtörténhessen!

Forrás: Drot.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató