2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

A New York Times felszólította Putyint, mentse meg Navalnij életét

Világszerte nő a műbalhé a bebörtönzött orosz ellenzéki bohóc egészségi állapota miatt, különösen azért, mert nem engedik be hozzá az orvosait. Most a New York Times is állást foglalt az ügyben. Az igazságot teljesen semmibevéve tolják a hisztit a pszichopata ember miatt, aki már nem tudja mivel felhívni magára a figyelmet, most éppen haldoklik ismét. 

A New York Times szerkesztőségi vezércikkben követeli, hogy az orosz elnök mentse meg politikai ellenfele életét, mert ez egyedül neki áll módjában, de egyben a kötelessége is. A közvetlen előzmény az volt, hogy Navalnij felesége, orvosai és kollégái riadót fújtak, mert a Moszkva környéki hírhedt munkatáborba zárt fogoly egészségi állapota rohamosan romlik és bármikor megállhat a szíve. A lap állásfoglalása hangsúlyozza, hogy Vlagyimir Putyinnak nem lehet más választása: haladéktalanul be kell engednie a kezelőorvosokat,- írta a HVG fizetős cikkében a mártírkodást. 
 
Természetesen aki követte ennek a bohócnak a szerepléseit, és tisztában van azzal, hogy miket adott elő, az most ismét jól szórakozhat ezen a színházi előadáson.
 
 
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató