2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Szél Bernadett felszólította Oroszországot: Azonnal fejezzék be Navalnij kivégzését!

“Alekszej haldoklik”. Putyinék a börtönben végzik ki Navalnijt, micsoda botrány ez, Szijjártó mikor szólal meg?! Itt az első szó a tiltakozásé és a követelésé: azonnal fejezzék be Navalnij módszeres kivégzését és sürgősen biztosítsanak számára megfelelő orvosi ellátást!

Szijjártó Péter pedig, aki legutóbb azzal a kifogással vétózott meg egy közös uniós nyilatkozatot Navalnij ügyében, hogy az „Európai Unió szavának súlyát nem feltétlen növeli, ha – kis túlzással – minden nap elfogad egy nyilatkozatot valamiről”, “VALAMIRŐL”, válaszoljon: most már elég súlyos a helyzet ahhoz, hogy hangot adjon a tiltakozásának?! Orbán mindannyiunkra szégyent hoz azzal, hogy Putyin és a kínai kommunisták fizetett lobbistája lett az EU-ban, és semmi másra nem használja hatalmát, mint hogy bomlassza az EU-t, gyengítse annak egységét, demoralizálja az egész közösséget.

Olyan zsarnokoknak tartja a hátát, akik kiiktatják politikai ellenfeleiket, üldözik a kisebbségeket és totalitárius rendszereket tartanak fenn. Ilyenekhez dörgölőzik a magyar kormány, nekünk pedig a szégyenérzeten és a tiltakozáson kívül marad az ellenállás — de azt minden szinten gyakorolnunk kell! És igen, ne maradjatok csendben, osszatok meg minden információt, csatlakozzatok a Nektek szimpatikus szabad politikai erőkhöz, együtt ki tudjuk hozni Magyarországot a bajból! Szijjártó megkapja tőlem a kérdést, érezze, hogy nagyon is figyeljük minden egyes lépését! Navalnij, Veled vagyunk!- írta Szél Bernadett lájkolókra vadászva a tömény hergelését. 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató