2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Berlinben ütötték-verték a járványügyi korlátozások ellen tiltakozókat - Videók

A német fővárosban 150 embert vettek őrizetbe a szervek.

Mindenek előtt meg kell jegyeznünk, hogy továbbra is aggódunk a német jogállamiság miatt, mert havonta összeveretik a német embereket a "Bundespolizei"-jal. Sajnos ez megint nem fog felkerülni az Európai Unió napirendjére, de azért meg kell jegyeznünk, hogy ha ezek a felvételek idehaza készültek volna, akkor a hazaáruló Cseh Katalinék sírva rohantak volna Brüsszelig... Persze ismerjük a balos kettős mércét, ezért nem lepődünk meg már semmin.

Visszatérve a berlini tüntetésre: 

Olyan szlogeneket vonultattak fel a tiltakozók, mint a "Béke, szabadság, diktatúra nélkül" vagy az "Ellenállás". A korona-politika kritikusai szerdán  összejöttek Berlinben. Mintegy 8000 ember gyűlt össze a német fővárosban.

Délben a rendőrség elrendelte a demonstráció feloszlatását, és ezt azzal indokolta, hogy sok résztvevő nem tartotta be a koronahigiénés szabályokat távolság-, valamint száj- és orrvédelemmel.

A rendőrség keményen fellépett ellenük az alábbi videók a közösségi médiákban terjednek. Oszlatás közben könnygázt és gumibotot is bevetettek a szervek.

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a HunDub-on, Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató