2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Dobrev szerint a Fidesz-szavazók tudatlanok - Videó

És megérkezett Apró Antal unokája, Dobrev Klára, a baloldal nagyasszonya, aki fényt gyújt a sötétségben, és megmutatja szegény buta Fidesz-szavazóknak, hogy mi is az az igazi baloldali elitista gőg.

Rájár a rúd mostanában az ATV-ben szereplő ellenzéki politikusokra. Pedig óriási lelkesedéssel igyekeznek a szűkösnek tűnő műsoridőt teletömni a propagandaszövegeikkel és a kormány szidalmazásával. Néha viszont elég egy-egy kérdés, és máris kiesnek a szerepükből, akkor viszont hirtelen minden borul, és kiviláglik a teljes alkalmatlanságuk. Így történt ez Kerpel-Fronius Gáborral vagy Cseh Katalinnal is nemrég.

Na, de térjünk vissza Gyurcsánynéra. A sikeres oltási kampány miatt ideges EP-képviselő arról kezdett beszélni, hogy szerinte „már senki sem bízik a kormányban”.

A műsorvezető azonban emlékeztette, hogy most a Fidesz 2,5-3 milliós szavazóbázisáról beszél. Dobrev erre gyorsan rávágta:

Az a 2,5-3 millió ember nem rendelkezik semmiről sem információval.”

Dobrev Klára teljesen érthetetlen módon úgy szeretne hamarosan választást nyerni, hogy az ország lakosságának közel egyharmadát, egy kormánypárt teljes szavazóbázisát tudatlannak, primitívnek, valamiféle barlanglakónak írja le, akik annyira ostobák, hogy még az őket érintő információkhoz sem képesek hozzájutni. Persze Orbán Viktorról még ezek az ostoba emberek is hallottak, de ahhoz már túl együgyűek, hogy Klára igazságát megismerhessék. Minden világos.

 

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató