2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hadházy már megint beszaladt a f@szerdőbe: a Corinthia szállóból lopott el egy videót a lejárató akciójához

Így csal, hazudik, manipulál a Xanaxos lódoktor

Nem válogat az eszközökben Hadházy Ákos a hiperaktív manipulátor, ha újabb hazugsághoz keres „alapanyagot”. Ezúttal a budapesti Corinthia szállótól lopott el egy videót, hogy ezzel a csalással rágalmazhasson meg egy másik szállodát.

Duplán lőtt bakot Hadházy Ákos független parlamenti képviselő a minapi Facebook posztjában. Először akkor, amikor felvetette, hogy a járványügyi szigorítások ellenére is üzemel a Botaniq Turai Kastély, amit a köznyelv egyszerűen csak turai kastély-szállóként ismer.

Ezt a következtetést abból vonta le, hogy autók parkoltak a hotel előtt.

Még feljelentést is tett, ám a rendőrség nem talált szabálytalanságot, a BDPST Group pedig közölte: az újranyitás jegyében szállodáikban elindult a létesítmények felkészítése, valamint a munkaerő tréningezése.

De ez még semmi. A hiperaktív rágalmazó egy – amint később kiderült – lopott videót is mellékelt a Facebook-poszthoz, azt bizonyítandó, hogy a turai kastélyban törvényszegő módon vendégeket fogadnak.

A Bors egyik olvasója azonban felhívta a szerkesztőség figyelmét, hogy Hadházy nyilvánvalóan hazudik. A videón ugyanis nem a turai szálló, hanem a budapesti Corinthia Hotel látható!

A Bors ügyeletes szerkesztője levélben fordult a budapesti szállodához, kérve, erősítsék meg ők is, hogy hazugság, amit a videóval Hadházy állít. Íme a levél és a Corinthia Hotel válasza:

„ KÉRDÉSÉRE MEG TUDJUK ERŐSÍTENI, HOGY AZ ÖN ÁLTAL KÜLDÖTT FOTÓKON LÁTHATÓ BÁLTEREM A SZÁLLODÁNKBAN TALÁLHATÓ.”

A budapesti szálloda válasza:

Forrás: Ripost

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató