2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Szó szerint életveszélyes DK-snak lenni

Pilhál Tamás írása

Néhány hónapja még aktívan kampányolt a kínai oltóanyag ellen megboldogult Utassy Éva (DK). Mint ahogy párttársa, Penz András is. A kínai vakcina rossz, megbízhatatlan, tiltsák be! – írták az internetre. Ugyanis ezt várta tőlük a párt, ez volt az IRÁNYVONAL. Azóta mindketten meghaltak. Mert hittek Gyurcsánynak. Böszméék eközben mécseseket gyújtanak, ájtatos pofával sajnálkoznak, holott halálkampányukkal saját párttársaikat, szavazóikat rugdossák a sírgödör felé.

Még szinte föl sem ocsúdtunk Penz Andrásnak, a DK kistarcsai önkormányzati képviselőjének halálhíréből, máris itt a következő. Utassy Éva, a DK dunaújvárosi politikusa szintén koronavírusfertőzés miatt hunyt el hatvannyolc évesen. Penz Andrásról kiderült, előzőleg visszautasította a kínai Sinopharm-vakcinát. Ha nem tette volna, ma minden bizonnyal élne. (Penz oltásellenes bejegyzéseit azóta is alig győzi letörölni az internetről pártja…)

Utassy Évának (kortársaihoz hasonlóan) már rég meg kellett kapnia az oltást – feltéve, hogy elfogadta, amit felkínáltak neki. Akár keletit, akár nyugatit. Ám egy januári bejegyzéséből kiderült: ő is hangosan tiltakozott a kínai ellen. Tehát, ha esetleg azt kínálták föl neki (amire nagy az esély, hiszen Nyugatról csigalassan és kevés oltóanyag érkezik), akkor gyaníthatóan el sem fogadta.

További hasonlóság a két politikus tragikus esete között, hogy időközben gondos kezek Utassy Éva Facebook-oldaláról is eltüntették az oltásellenes bejegyzéseket. (Még szerencse, hogy egyik olvasónk időben lementette.)

Penz és Utassy azért halt meg, mert botor módon elhitték a hazugságokat, amiket pártjuk terjesztett a keleti oltóanyagokról. Világszerte több százmillió embert oltottak már be kínai vagy orosz vakcinával, és a DK önjelölt „virológusait” leszámítva mindenki tudja: ugyanúgy kilencven százalék feletti a hatékonyságuk, mint a nyugatiaké. Ám mit számítanak a tények, amikor Komáromi Zoltán, a DK háziorvosa világosan elmagyarázta országnak-világnak: a betegség is jobb, mint a keleti vakcina. Íme, ez lett az eredménye…

OCSMÁNY HALÁLKAMPÁNY

Több mint egy éve tűrjük a baloldal vírusügyi aljasságait. (Az egyéb aljasságaikat pedig száz esztendeje.)

  • Miért kér rendkívüli felhatalmazást a kormány? Diktatúra! (Persze, a baloldali polgármestereknek azért jól jön a rendkívüli jogrend, így sunyiban leszerződhetnek a bűnöző Czeglédyvel.)
  • Túl kevés a lélegeztetőgép!
  • Túl sok a lélegeztetőgép!
  • Felesleges annyi kórházi ágyat fölszabadítani a fertőzötteknek!
  • Túl kevés az ágy!
  • Szándékosan kevesebb Moderna-vakcinát kötött le a kormány!
  • Jó-jó, a Moderna tényleg nagyon sokára szállítana, de akkor is!
  • Kevés a vakcina!
  • Jó-jó, lakosságarányosan kétszer annyi oltóanyagunk van, mint a többi uniós államnak, de a kínai túl drága! Fontosabb a pénz, mint az emberélet!
  • A kínai és az orosz vakcina rossz, veszélyes, nem szabad velük beoltani a magyarokat!
  • Bár a keleti oltóanyaggal ne oltassák magát, ám ha emiatt elhaláloznak, arról a kormány, sőt személyesen Orbán Viktor tehet! (Nyilván, Orbán köhögi rájuk a vírust, ő küldi őket maszk nélkül tömeges összejövetelekre, ő nem mos helyettük kezet, ő nem tartja be a biztonsági óvintézkedéseket…)
  • Sosem mondtuk, hogy rosszak a keleti oltások, csak a szemét kormány terjeszti ezt a hazugságot!

És így tovább. Hazánk (és az egész világ) háborúban áll egy gyilkos kórral, a magyarországi ellenzék pedig segítség helyett orvul hátba szúrja a nemzetet. Mindebből az alábbi következtetések körvonalazódnak, méghozzá meglehetős kontúrokkal: a magyarországi baloldalnál aljasabb, sunyibb, hitványabb ellenzéke a világ egyetlen kormányának sincsen. Minden áldott nap, minden egyes megszólalásukkal igazolják Orbán Viktor szavait:

A baloldal, amikor csak teheti, ráront saját nemzetére.”

Nincs is igazán megfelelő jelző az ideiglenesen Magyarországon állomásozó ellenzék gonoszságára, arra a dögletes hullaszagra, amit árasztanak magukból. Ezek tényleg annak szurkolnak, hogy minél több halott legyen! Pedig az elhunytak jelentős része ma is élhetne, ha az ellenzék nem beszéli le őket a kínai meg az orosz oltásról. Láthatóan az sem érdekli Gyurcsányékat, ha saját szavazóik, párttársaik hullanak. A holttestek toronyba rakott gúláin akarnak fölkúszni a kormányrúdig. Mécseseket gyújtanak, műkönnyeket hullajtanak, farizeus pofával fenyegetőznek s a kormányt vádolják azzal, amit ők maguk követnek el.

  • Ha élni akar ez a nemzet, jövőre egyszer s mindenkorra le kell győzni, tönkre kell zúzni ezeket a sátáni erőket, ezeket a „rémisztő képződményeket”!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató