2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Vásárhelyi szerint Orbán Viktort kellene feljelenteni rémhírterjesztés miatt

A szociológus azt hangsúlyozza, hogy az oltottság nem egyenlő a védettséggel, aztán a vakcinák hitelességét is kikezdi.

„Nem kéne feljelenteni Orbán Viktort és kormányát rémhírterjesztés miatt? Egyfolytában védettségi igazolásról beszélnek, miközben tudjuk, hogy ez nem a védettséget, hanem az oltottságot igazolja. Egymás után jelennek meg kutatási eredmények arról, hogy az oltottság nem egyenlő a védettséggel” – kételkedik Vásárhelyi Mária a Facebookon.

WHO és EU

A baloldali megmondó ezután nekimegy a keleti vakcináknak: „nem ritkán előfordul, hogy már kétszer beoltott emberek is elkapják a vírust, igaz a betegség lefolyása náluk nem olyan drámai, mint oltás nélkül. Aki viszont elkapja, az másokat is megfertőz. Különösen egy olyan országban, ahol

olyan oltást is használnak, amelyet még sem a WHO, sem az EU egészségügyi hatósága nem engedélyezett.”

Negyedik hullám?

Aztán a „halálmatek” is előkerül: „És kiváltképp  egy olyan országban, amelyben lakosságarányosan a világon a legtöbben halnak meg és ahol ma is 3.500 új fertőzöttet regisztráltak (botrányosan alacsony elvégzett teszt mellett), és ahol mindkét oltást eddig csak a lakosság 17 százaléka kapta meg. És ott, ahol »védettségi igazolást« azok is kapnak, akik csak egyszer vannak beoltva.

A hamis biztonságérzet a legnagyobb csapda

mind a beoltott, főleg pedig a környezete számára. Azt hiszi, hogy védett és úgy is él, viselkedik, miközben tömegeket fertőzhet meg, ha elkapja a vírust. És a kormány hetek óta azt propagálja, hogy akár egy oltás is elég a védettséghez.”

Vásárhelyi Mária végül negyedik hullámot jósol: „A járvány kezdete óta ezt csinálják; felelőtlenül, ezrek egészségét és életét kockáztatva rendelik alá vélt politikai érdekeiknek a védekezés szempontjait. Mint általában, úgy most is a bankra játszanak. Ezért vezetjük a lakosságarányos halálozási listát és ez provokálhatja ki a negyedik hullámot.”

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató