2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Így osztotta ki Orbán Viktor a moslékot - Videó

Az oltás életet ment. Az oltásellenes baloldal életeket tesz kockára. Ne dőljenek be nekik 

- írja a miniszterelnök a Facebook oldalán.

A moslékok közül volt, aki érthetetlen módon "privatizációról" beszélt. A kormány nem adja magántulajdonba az egyetemeket. Schmuck Erzsébet is össze-vissza beszélt.

Orbán Viktor szólt arról is, hogy a képviselőasszony folyamatosan téved. A magyar kormány nem adja magántulajdonba az egyetemeket, az alapítványok vagyona csak oktatási célra fordíthatók.Nekem 2010-ben el kellett mennem Moszkvába, hogy az Önök szövetségesei által eladott 25 százaléknyi Mol-részvényt visszaszerezzem.Most pedig ezt betesszük a magyar egyetemekbe, ahol az jó helyen van - mondta a kormányfő. 

Orbán Viktor Vadai Ágnesnek (DK) azt mondta, hogy a válság kezdete óta mindennapot azzal töltöttek, hogy a magyar emberek életét megmentsék. Minden gondolatunkat és percünket ez kötötte le. Magyarország ezzel a feladattal jól birkózott meg, mivel az unióban a másodikak vagyunk. Ezzel párhuzamosan Önök folyamatosan gátolták a védekezést kamuhírekkel, álvideókkal és oltásellenességgel. Elismeréssel tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, és nem vádaskodással - mondta a kormányfő. Visszautasítom az egészségügyben dolgozókat ért rágalmakat - tette hozzá. 

Jákob piros lappal provokálta a kormányfőt:

Orbán Viktor miniszterelnök azt válaszolta,

az elmúlt 24 órában 176 ember halt, és 1936 ember fertőződött meg. A beoltott személyek száma több mint 3,6 millió, míg két oltást több mint 1,6 millió ember kapott. bízik benne, hogy május elejére elérjük a 4,5 millió beoltottat, míg június elejére a 7,7 milliót - mondta a kormányfő. A halál az komoly dolog, mindenki, aki meghal, az valakinek a rokona. Ha halálról van szó, akkor kellő komolysággal kell beszélni, de a Jobbik frakcióvezetője nyegle és faragatlan módon beszél a halottakról. Mi a halottainknak megadjuk a végtisztességet, és a hozzátartozókat segítjük. Az országot pedig újraindítjuk, mert az ország élni akar 

- mondta a kormányfő. 

Az azonnali kérdések óráját itt meg lehet tekinteni:

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató