2024. április 27. - Zita
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Jákob Deutsch Tamást "ficsúrozta", Kövér László rakta helyre - Videó

A Jobbik elnöke a parlamenti felszólalása elején szólt be a fideszes EP-képviselőnek, de Kövér László megakasztotta.

„Van önöknél egy hosszú hajú ficsúr, úgy hívják, hogy Deutsch Tamás”

– kezdte Jakab Péter.

A házelnök arra kérte Jakabot, hogy azonnal kezdje újra a beszédét, mert nem szólhat be úgy valakinek ilyen stílusban, ha az az illető nem tud válaszolni.

„Hogy jön ön ehhez, hogy bárkit, egy európai parlamenti képviselőt  így minősítsen. Szedje össze magát, és kezdje újra!” – vágott közbe Kövér László, és hozzátette, hogy elege van Jakab modortalanságából.

Jakab Péter másodjára már nem ficsúrozta le Deutsch Tamást, de úgy fogalmazott, hogy az EP-képviselő „harminc éve élősködik a nemzet nyakán”. Szerinte lepanelprolizta azt, aki nem úgy él, mint ők. Felszólította a kormányt, hogy „ismerkedjenek meg a magyar valósággal.”

Orbán Balázs reagált Jákob örjöngésére.

Felhívta a figyelmet Jakab szövetségeseire, akik 2006 és 2010 között tönkretették az országot.

2010 óta a cigányság körében is megfeleződött a munkanélküliség - tette hozzá. Orbán Balázs szerint a koronavírus-járvány kellős közepén is vagyunk és komplex gazdaság élénkítő, illetve munkahely védő, munkahely teremtő programot működtetünk. Ennek része a családok segítése és az adók csökkentése, ami a legkiszolgáltatottabbakat támogatják, amit Jakabék nem támogattak. Csak a politikai pecseneyesütögetésükkel vannak elfoglalva. A védekezést támadták még Müller Cecíliát is támadta Jakab, a vakcinák ellen hergelték az embereket, de ennek meg is lesz a következménye:

Megmérettetnek és könnyűnek találtatnak...

- zárta mondandóját Orbán Balázs.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató