2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Zuglóban a 2,5 éves gyermeke szeme láttára ölte meg feleségét az arabul ordibáló férfi

Két és fél éves gyermeke előtt ölte meg feleségét egy 37 éves férfi, a XIV. kerületi Füredi park egyik csendes zsákutcájában.

A brutális bűncselekmény éppen egy óvoda bejárata előtt történt szombaton 13 óra környékén. Az ott élők képtelenek napirendre térni a történtek felett, a válófélben lévő pár artikulátlan kiabálását többen is hallották, azt azonban egyikük sem gondolta, hogy ilyen tragédia lesz a perpatvar vége. Az elképesztő történetben még rengeteg a kérdőjel, az azonban biztos: a pici gyermek egyetlen pillanat alatt félárva lett.

– Az ebéd után fülrepesztő ordibálásra lettem figyelmes. Még a pár házzal arrébb lakó barátnőm is fölhívott, hogy mi történt nálatok. Beszélgettem vele egy picit, majd amikor kinéztem, már hatalmas tömörülés volt a parkolóban. Mentők és rendőrök sereglettek össze, és persze a járókelők is ott ácsorogtak. Beszéltem olyannal, aki lent volt, ő mondta, hogy a fiatal nőt próbáltak újraéleszteni, de sajnos nem sikerült. Én azt láttam, amikor a fickót a rendőrautóhoz kísérték – hüledezett a gyilkosság helyszínétől pár méterre lakó Ria.

Az Origo információi szerint szerelemféltés állhatott a gyilkosság hátterében. Az édesanya válni akart, már új párja is volt, ezt azonban férje nem tudta elviselni, inkább elvette az életét.

– Biztos, hogy a férfi nem magyar állampolgár, nekem úgy tűnt, hogy arab nyelven kiabált. Szörnyű belegondolni, hogy a csöppség végignézte édesanyja halálát. Őt gyorsan az óvodával egybeépült családsegítő szolgálathoz kísérték – idézte fel a drámai pillanatokat egy másik lakó. Információink szerint a család nem a környéken lakott. Azt, hogy mit kerestek a Füredi parknál, egyelőre homály fedi. Az biztos, hogy az ott élők közül bárkit is kérdezett tegnap a Blikk, senki sem ismerte őket. Egy internetes hozzászóló szerint a megölt nő keresztneve Eszter, és 33 éves volt.

Megőrzi a tudatalatti

Csehák Hajnalka szakpszichológus szerint hiába volt még pici a gyermek, aki végignézte a tragédiát, egész életében cipeli majd a látottak terheit.

– A tudatalattijában ott lesz mindig, még ha direkten nem is emlékszik majd rá. Még egy csecsemő tudatalattijában is megmarad minden, nemhogy egy ekkora gyereknek – közölte a szakember.

Forrás: Blikk

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató