2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Cseh Katalin FeGyőrt megszégyenítő dadogással égett be az ATV stúdiójában - Videó

Újabb kínos baki a Momentumtól. Ezúttal Cseh Katalin akart kamuzni arról, hogy Gulyás Gergelyék letagadták a brüsszeli tárgyalásuk témáit, az ATV műsorvezetője azonban figyelmeztette: Gulyás olyannyira nem tagadott le semmit, hogy maga beszélt róla - írja a Drót.info.

Ki ne emlékezne Fekete-Győr miniszterelnök-jelölt-jelölt bukására? KATT IDE!

Legutóbb például az ATV Start című műsorba hívták be Cseh Katalint, hogy a mágnestábla mellett ugyan szakértse már meg Orbán Viktor legutóbbi brüsszeli tárgyalását, melyen szó esett a helyreállítási alap pénzügyi terveiről is. Cseh láthatóan tanult a múltkori hibájából, és most nem hagyta, hogy a műsorvezető kérdezzen, hanem beelőzött:


Cseh Katalin: 

Miért akarja ennyire letagadni Gulyás Gergely és Orbán Viktor, hogy erről [a helyreállítási alap forrásfelhasználásáról – a szerk.] is beszéltek?

Műsorvezető: 

De le akarják tagadni, úgy látja? […] Sőt, pénzek elosztásáról is volt szó, tehát beszélt erről Gulyás Gergely.

A műsorvezető meghazudtoló közbevetése aztán hirtelen Cseh emlékezetét is beindítja, mint Jakab nyálelválasztását a Piros Aranyba tunkolt parizer, és máris módosítja pár másodperccel korábbi szavait:

CS1K: 

Gulyás Gergely a hétvégén azt mondta, hogy amúgy az is úgy, hát úgy, kicsit úgy szóba került.

Ha eltekintünk attól, hogy a Momentum EP-képviselőjének sikerült megdöntenie az egy mondaton belül felhasznált ’úgy’-ok világrekordját, akkor a következő állítást kapjuk: Gulyás Gergely úgy akarta letagadni a forrásfelhasználásról való tárgyalást, hogy maga beszélt róla. Ami – valljuk csak be őszintén – a letagadás egészen hátborzongató, már-már ördögi formája. Ámde Cseh az igazság éber őreként azonnal lefülelte a turpisságot, miután a műsorvezető figyelmeztette, hogy szavai nem fedik a valóságot.

Már alig várjuk, hogy Gulyás Marci Cseh Katalint is vendégül lássa műsorában! Garantáltan jól fogunk szórakozni.

Forrás: Drot.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató