2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Hadházy hírlevélben vádolja zuglói szocialista ellenfeleit

Hadházy Ákos, aki ezúttal a Momentum színeiben indul az előválasztáson, beindította zuglói előválasztási kampányát.

A magánrepülés luxushobbijának szerelmese Tolna megyét elhagyva Budapest nyolcas számú egyéni körze­tében méreti meg magát, ahol ellenfele az az MSZP-s Tóth Csaba lesz, akiről Karácsony Gergely főpolgármester-jelöltként azt állította: több alkalommal is megfenyegette a családját. Hadházy öntömjénező zuglói hírlevelében azt írja, rengeteg támogatást kapott a kerületi lakosoktól, így már a Medián közvélemény-kutatása alapján is magabiztosan vezet Tóth előtt.

Hozzáteszi ugyanakkor, nem lesz egyszerű az előválasztás, mert ellenfelei nemigen válogatnak az eszközökben, a múlt héten például automata hívásokkal próbálták meg lejáratni. A szocialista országgyűlési képviselő propagandatelevíziót csinált a helyi csatornából – állítja Hadházy –, miután az elmúlt hetekben az MSZP vezetői (Kunhalmi Ágnes, Tóth Bertalan) mellett Hiller István és Harangozó Tamás is arról beszélt: miért lenne jobb a XIV. kerületnek, ha Tóth nyerne az előválasztáson.

Ám Hadházy korrupcióellenes hadjárata csupán színjáték, elég csupán a tavaly őszi időközi országgyűlési választásra gondolni, ahol az eredményhirdetés után jött elő az antiszemita kijelentéseiről is hírhedtté vált jobbikos jelölt, Bíró László visszaéléseivel.

Forrás: Magyar Hírlap

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató