2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Svédország: Transzneműek szexuális életét bemutató tájékoztató füzetet adtak 10-12 éves gyerekek kezébe

Egy svédországi iskola egészségügyi várójában felbukkant az ország egyik legnagyobb LMBTQ szervezetének „szexuális oktatóanyagként” szolgáló lobbista kiadványa. Az igazgató és a szervezet is kitart amellett, hogy nem szándékos kihelyezésről van szó. Mégis elég valószínű, hogy egy aljas propaganda áldozatául estek a védtelen gyerekek.

Felvetődik a kérdés, hogyan lehetséges az, hogy egy ilyen – felnőtteknek is arcpirító információkat és képeket tartalmazó – kiadvány napokig heverhet egy iskola egészségügyi várótermében, anélkül, hogy bárki is észrevenné? Hány 10-12 éves, védtelen gyermek lapozhatott bele és sokkolhatták az abban látottak? Hiszen ezekben a tájékoztatókban nem alapvető szexuális információk voltak, hanem a normalitás határán kívül eső, a gyermeki agynak felfoghatatlan képek és szövegek. A dokumentum ugyanis pornografikus ábrákkal illusztrálta a „nemileg semleges”, transz közösülésmódokat, néhol még szadomazochista lehetőségekkel megspékelve.

Az Aftonbladet megkereste az ügyben az iskola igazgatóját Katarina Lundqvist, aki állítása szerint nem tudott a brosúrák kihelyezéséről. Arra sem tudott választ adni, hogyan kerülhetett be az iskolába egy ilyen alattomos propagandaanyag, ráadásul éppen az egészségügyi váróba, ahol nem nagyon szoktak felnőttek tartózkodni.

Az igazgató a „szexuális oktatóanyaggal” kapcsolatban elismerte, hogy az valóban nem való a fiatalkorúaknak, viszont hozzátette, hogy szerinte a felnőtteknek hasznos lehet. Frappáns védekezés! Majd ígéretet tett rá, hogy alaposan kivizsgáltatja az ügyet, és beszél az iskola egészségügyi dolgozóival is.

Mindenesetre felháborító a svéd LMBTQ-lobbi efféle lopakodó, ártatlan gyerekeket alattomosan támadó stratégiája!

 

Forrás: Vasarnap.hu, Szentkoronaradio.com

Képgaléria

(Kattins a képre a nagyobb méretért)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató