2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 394.88
USD : 371.93
Időjárás ikon12°

Gréczy Dobrev indulásáról: Lásd meg benne a csoda lehetőségét

„Gyurcsány nélkül nem lehet győzni. Senkinek. Aki mögött ott áll Gyurcsány, az győzhet” – szögezi le a politikus. Kisokost írt Gréczy Zsolt Dobrev Klára indulásával kapcsolatban.

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció bejelentette, hogy lesz önálló miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson, majd másnap Kálmán Olga gyakorlatilag beharangozta Dobrev Klárát.

Gréczy: Gyurcsány nélkül nem lehet győzni

Bár hivatalosan a párt csak vasárnap jelenti be a jelöltjét, legtöbb politikusuk azonban egyértelműen Dobrev Klárát kezdte reklámozni. Így tett Gréczy Zsolt is, aki közösségi oldalán osztott meg egy „kisokost arra, ha azt olvasod, hogy Dobrev Klára nyerhet-e, csak mert Gyurcsány Ferenc a férje”.

Nőként elindulni egy ilyen megmérettetésre az egyik leggyönyörűbb kihívás. Lásd meg benne a csoda lehetőségét”

– írja Gréczy.

„Gyurcsány nélkül nem lehet győzni”

A DK politikusa meggyőződését fejezi ki aziránt is, hogy ha Dobrev nyer, minden ellenzéki szavazó rá fog voksolni. „Ha hatan indulnak, akkor ötnek az előválasztó szavazói között nyilván lehetnek csalódottak. Elmúlik. A győztes mögé – bárki legyen az – mindenki felsorakozik. Aki nem teszi, az Orbánt segíti.”

A DK-s politikus arról is ír, hogy Gyurcsány és Dobrev által is támogatott politikusok lettek DK-s, jobbikos, momentumos, MSZP-s polgármesterek. 

Gyurcsány nélkül nem lehet győzni. Senkinek. Aki mögött ott áll Gyurcsány, az győzhet”

– szögezi le a politikus. 

Forrás: Mandiner

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató