2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Ma este már nézők előtt játszik a Fradi labdarúgócsapata – VIP-vendégek az egészségügyi és rendvédelmi dolgozók

Eljött az idő, amire olyan sok szurkoló, sportrajongó vágyott. Végre megnyílnak a nézők előtt a stadionok, többek között a Fradi mérkőzései iránt érdeklődők számára is. Ma este fél nyolckor a Ferencváros már a szokásos és nagyon hiányolt szurkolótábor előtt játszhat Pintér Attila csapata, a Mezőkövesd ellen.

Az esti Fradi-meccsre azon nézők ülhetnek majd a lelátón, akik rendelkeznek védettségi igazolvánnyal. Mivel több mint 4 millió beoltott magyar állampolgár van már hazánkban, vélhetően óriási lesz az érdeklődés az esti mérkőzés iránt.

A Fradi számára azért is fontos a mai este, mert a csapat két forduló óta már bajnoknak mondhatja magát. Ugyanakkor a ferencvárosi tábor csak részben tudott ünnepelni, úgyhogy az igazi kántálás ma estére marad.

Fontos tudni való, hogy a Fradi a Nemzet Hőseit vendégül látja a mai mérkőzés során, azon egészségügyi, katonai és rendvédelmi dolgozók, akik rendelkeznek védettséggel, térítésmentesen mehetnek ki a mai meccsre a Groupama Arénába. Szerhij Rebrov vezetőedző is örömmel fogadta a hírt, hiszen a szurkolókra már rég óta nagy szüksége lenne a csapatának.

Jó hír, hogy visszatérhetnek a szurkolók a stadionba, a játékosok is nagyon várták, hogy újra közönség előtt futballozhassanak. Nagyon nehéz volt az elmúlt egy év nagy részében szurkolók nélkül játszani és motiválni a csapatot főleg egy olyan klubnál, mint a Ferencváros. A drukkerek jelenléte extra motivációt jelent majd a labdarúgóknak. Szeretnénk olyan teljesítményt nyújtani, amellyel a közönségünket is kiszolgálhatjuk

– nyilatkozta a Fradi.hu-nak Rebrov mester. 

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató