2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Argentínában egy abortuszpárti aktivista belehalt az általa annyira óhajtott, immáron legális abortuszába

A liberalizmus öl, butít és nyomorba dönt, és ellene megy mindennek, ami természetes és ösztönös, ezt már régóta tudjuk. A liberalizmus támadja a nőt, az anyát, és a gyermeket, a szerelmet, és a családot, az Istenbe vetett hitet, és támogat mindent, ami felszínes, képlékeny és anarchikus formákat ölt. Teszi ezt az élet minden területén, anyákkal, fiatal nőkkel is. A haladó propaganda élteti az abortuszt, az egyneműek házasságát, és elhiteti a fiatalokkal, hogy mindenhatóak, döntésük megkérdőjelezhetetlen és helyes. A liberalizmus értelmetlensége azokat is eléri, akik mindent megtesznek az eszme érvényesülésért és el is hiszik annak minden ostobaságát. Argentínában az abortusz legalizálása után, egy abortuszpárti aktivista, az egyik ilyen csoport vezetője, María del Valle Gonzalez, belehalt az abortusza szövődményeibe.  

A huszonhárom éves fiatal nő ennek a liberális propagandának, a saját propagandájának lett az áldozata, meg nem született gyermekével együtt.  Az abortusz előtt María kapott egy gyógyszert, amelyik a magzattól elvonja azt életbemaradáshoz fontos tápanyagokat. Sajnálatos módon azonban a már élettelen magzatot nem sikerült teljes egészében kiműteni az anya méhéből, és az belehalt a beavatkozás szövődményeibe. Így lett egy szabadságjogból két ember értelmetlen halála. Értelmetlen, mert María előtt állt a jövő, de felelőtlen és önző döntésével gyilkost csinált magából, és áldozatot a gyermekéből. 

Ha María illegálisan elvégzett abortusz miatt halt volna meg, az abortuszpárti aktivisták és feministák világszerte hirdetnék az esetet és sajnálkoznának a halálán. Azonban mivel már törvényes abortusz következtében vesztette életét, a pro-choice feministák hallgatnak, hiszen számos embert elriasztanának az abortusz támogatásától, ha felhívnák a figyelmet egy tragikus esetre

– mutatott rá a feministák kettős mércéjére egy életpárti aktivista, Belén Lombardi. És ez mindent elmond arról, hogy miként gondolkoznak a liberálisok.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató