2021. augusztus 01. - Boglárka
EUR : 357.62
USD : 300.34
Időjárás ikon36°20°

Dobrev ingyen gázt, vizet és villanyt ígér

Dobrev az alábbiakat jelentette ki még a mai napon.

 

Ingyen gáz, ingyen villany, ingyen víz

A miniszterelnök-jelölt arról is beszélt, szeretné visszaállítani a nyugdíjak svájci indexálását. Szerinte a rezsicsökkentés annak segít, aki az úszómedencéjét vagy a kocsibeállóját akarja fűteni. Szerinte be kell vezetni a közműminimumot, húzni kell egy határt, aki annál kevesebbet fogyaszt, az ingyen kaphat gázt, vizet és villanyt.

A család, az család, család ott van, ahol szeretet van - jelentette ki Dobrev Klára. Hozzátette, a családi pótlékot a duplájára, a fogyatékos gyermeket nevelők és az egyedülálló szülők esetében pedig a háromszorosára emelné. Arról is beszélt, szeretné, ha újraindulna a panelprogram, amelynek során uniós támogatásban, önrész nélkül minden panel- és társasház lehetőséget kapna a felújításra.

Az egészségügyre áttérve azt mondta, a járvány világosan megmutatta, hogy emberéletet csak ember tud megmenteni. Az egészségügyi fejlesztés ne csak a kórházak épületeiről, a rendelőkről és az eszközökről szóljon, a következő években 3000 szakorvost és legalább 9000 szakdolgozót kell szolgálatba állítani az egészségügyben és szükség van még 500 háziorvosra is – szögezte le.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató