2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gréczy elélvezett Facebook-oldalán Dobrev indulására

DOBREV KLÁRA

Ne hallgass a nyavalygókra, ne hallgass a fanyalgókra. A megmondókra, a mindent jobban tudókra, a Fidesz-trollokra. Mert jönni fognak. Gyurcsányoznak, mert ennyit tudnak és be vannak tojva. Te tudd, hogy mi az igazság. Mondd el mindenkinek, hogy hiába minden óbégatás, gyakran hamis aggodalmaskodás, itt együtt van minden: cselekvőképesség, erő, vízió, tudás, hit, tapasztalat, ráadásul egy hölgy.

Egyszer már megtörtént, hogy mindenki alábecsülte, amikor elindult. Ment a gyurcsányozás, a nevetgélés, az ugyanmár szánalmas "kultúrája."

Európai parlamenti választás 2019. május: a legbátrabb kutató is azt mondta, a DK 10 százalék és 2 mandátum. Lett több, mint 15 százalék - és 4 mandátum. Több százezer szavazattal mérték alul őt is, és a DK-t is.

Jöjjön a következő meglepetés: itt az Ember, aki alkalmas az ország vezetésére, a felelősök elszámoltatására, a Köztársaság megalapítására.

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje. Őt támogatom. Támogasd, segítsd Te is - és jövőre Orbán és rendszere bukni fog.- írta Gréczy Zsolt a Facebook-oldalán.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató