2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Anglia: Egy fekete férfi megerőszakolt egy másik férfit, aki csak kirándulni akart

A helyi rendőrség nyomoz a múlt héten 19 óra 30 perc körül elkövetett nemi erőszak ügyében. Az eset egy middlesbrough-i természetvédelmi terület közelében történt, írja a dailymail.

Az áldozat egy 40-es éveiben járó férfi a rendőrségnek elmondta, hogy a Maze Park Természetvédelmi Terület közelében sétált, amikor egy férfi hirtelen földreszorította, majd megerőszakolta. A gyanúsított egy harmincas évei végén járó fekete férfi, aki nem beszélt folyékonyan angolul. Minden bizonnyal egy bevándorlóról van szó.

A hatóságok két szemtanút is igazoltak, akiknek információjuk lehet az eset körülményeiről. A rendőrség arra kérte a két szemtanút, hogy lépjenek kapcsolatba velük, mivel rendelkezhetnek olyan információkkal, amelyek elősegíthetik a nyomozást.

Iain Pearson őrmester azt mondta:Olyan nemi erőszakról szóló jelentést vizsgálunk, amely kora este körül történt a Tees Barrage-tól a Newport Bridge-ig tartó, fekete útvonalon, a Maze Park Természetvédelmi Terület közelében.

Azt is elmondta, hogy minden nemi erőszakkal kapcsolatos ügyet komolyan vesznek és minden segítséget megadnak az áldozatoknak. A környéken élők megnyugtatása érdekében több rendőrt rendeltek a park közelébe.

 

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató